Hammer Trail slår sin egen rekord

Hammer Trail slår sin egen rekord
Der venter alle løbere en hurtig rute på 21,2 kilometer, som er meget varieret med lange passager, hvor der kan skrues op for farten, og så kommer de små snørklede stier, hvor der er meget kuperet og klipper. – Igen i år er der masser af højdemetre og fantastiske udsigter til løberne på Hammeren og i Slotslyngen, fortæller Tejn IF i en pressemeddelelse. Arkivfoto: Jesper Gynther
NOTITS | ABONNENT | 25. JAN 2023 • 18:00
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS | ABONNENT
25. JAN 2023 • 18:00

På lørdag afvikles årets udgave af Salomon Hammer Trail Winter i det barske terræn på Hammerknaden og i Slotslyngen, og arrangøren Tejn IF kan med glæde oplyse, at der igen i år er deltagerrekord.

Den tidligere deltagerrekord var på 390 løbere, og i skrivende stund er der 444 løbere på startlisten, og der er mulighed for tilmelding på løbsdagen. Der forventes over 460 deltagere på de forskellige distancer fra 10,5 kilometer til 84 kilometer, og de første løbere sendes af sted allerede klokken 6.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her