Golf i gummistøvler: Joe var bedst på det våde underlag

Golf i gummistøvler: Joe var bedst på det våde underlag
92-årige Ejvind Nørregaard putter tæt på hul 18 og får en par ved at bruge sin pind til at flytte bolden det sidste lille stykke i hul. Foto: Allan Juhl
NYHED | RØ | ABONNENT | 4. DEC 2021 • 16:10
Jesper Gynther
Journalist
NYHED | RØ | ABONNENT
4. DEC 2021 • 16:10
Af:
Allan Juhl

Hvis man elsker golf, er hverken regn eller kulde en forhindring. Det beviste 27 spillere i Nordbornholms Golfklub i dag, da der blev afviklet den traditionsrige julematch, hvor Joe Gren Hansen viste sig som den bedste på det våde underlag.


I dag blev der spillet Nordbornholms Røgeris Julematch i Nordbornholms Golfklub med 27 deltagere, der var delt op i to rækker. Mange af dem var gengangere, som havde været med før, og derfor vidste de godt, at det er vigtigt, at man klæder sig ordentligt på til julematchen.

Vejret kan nemlig være noget af en lodtrækning her i december, hvor der nogle år kan være sne og frost, og andre år kan det være pjaskvådt på grund af regn. Det sidstnævnte var tilfældet i år, men det våde vejr afskrækkede ikke de deltagende spillere, som er i alderen 17-92 år. De tog bare et par gummistøvler på, og så blev der spillet golf i stor stil.

Det våde føre medførte dog den ændring, at man undlod at spille til de rigtige greens, men spillede til vinterhuller, som er lidt større end de normale huller og placeret lidt uden for greens.

Præmietagerne i julematchen i A-rækken. Joe Gren Hansen vandt med 33 point foran Svend Erik Hansen med 32 point. Orla Jacobsen fik også 32 point på tredjepladsen, mens Jan Hjorth Hansen fik 30 point på fjerdepladsen. Foto: Allan Juhl

Joe var bedst

Ændringen gjorde det lidt lettere, og da alle deltagere i dagens julematch - som bestod af en såkaldt snorrematch stableford over ni huller - snorrematch fik en pind på cirka en meter med på turen, som kunne bruges ni gange i stedet for et slag, blev der scoret godt.

I A-rækken vandt Joe Gren Hansen med 33 point foran Svend Erik Hansen med 32 point. Orla Jacobsen fik også 32 point på tredjepladsen, mens Jan Hjorth Hansen fik 30 point på fjerdepladsen.

I B-rækken vandt Thomas Nymark med 32 point. Kai Munch fik 30 point på andenpladsen, mens Ejvind Nørregaard og Rolf Laugesen fik hver 29 point på tredje- og fjerdepladsen.

Efterfølgende var der glögg og æbleskiver til alle, så man kunne hygge sig og ønske hinanden en god jul.

Præmietagerne i julematchen i B-rækken. Thomas Nymark vandt med 32 point. Kai Munch fik 30 point på andenpladsen, mens Ejvind Nørregaard og Rolf Laugesen fik hver 29 point på tredje- og fjerdepladsen. Foto: Allan Juhl