Find noget at gå til: Nyt katalog bugner med udendørs idrætstilbud

Find noget at gå til: Nyt katalog bugner med udendørs idrætstilbud
Kataloget er nu tilgængeligt på DGI Bornholms hjemmeside. Pressefoto
| 3. APR 2021 • 14:11
Jesper Gynther
Journalist

3. APR 2021 • 14:11

MOTION

DGI Bornholm har opfordret øens idrætsforeninger til at oplyse, hvilke udendørs aktiviteter de har gang i. Det er blevet til et overflødighedshorn af tilbud til alle aldre fordelt over hele øen. Aktiviteterne er samlet i et katalog, der kan findes på DGI Bornholms hjemmeside.

– Efter en lang periode med coronanedlukning, som i flere måneder også har lukket for aktiviteter i idrætsforeningerne, er vi glade for, at det nu igen er muligt for at komme i gang og være en del af et foreningsfællesskab, fortæller direktør for DGI Bornholm, Karen-Margrethe Hansen Bager.

Aktuelt kan der laves udendørs idræt med op til 50 deltagere, mens indendørs idræt fortsat er lukket.

– Vi er blevet helt overvældet over de mange udendørs tilbud, idrætsforeningerne har meldt ind, og som vi nu håber kan være med til at inspirere folk til at finde motionstøjet frem, påpeger Karen-Margrethe Hansen Bager.

Tilbud for alle aldre

Kataloget er inddelt i fire afsnit, så det er muligt at søge på følgende alderskategorier:

Aktiviteter for børn op til ca. 12 år.

Aktiviteter for unge mellem cirka 13 og 24 år.

Aktiviteter for voksne mellem cirka 25-55 år.

Aktiviteter for seniorer fra cirka 55+.

– Brug aldersopdelingen som en vejledning. Men vigtigst for os er, at synliggørelsen af tilbuddene kan få flere til at hoppe op af sofaen og komme ud og prøve noget. Vi ved, at vi ikke har fået alle aktiviteter med i første omgang. Men vi opdaterer listen løbende, og du vil kunne finde den på www.dgi.dk/bornholm, oplyser Karen-Margrethe Hansen Bager.

DGI Bornholm-direktøren gør afslutningsvis opmærksom på, at hvis man har ønsker til en speciel aktivitet, som ikke findes i kataloget, er man velkommen til at henvende sig til DGI Bornholm på mail bornholm@dgi.dk, så vil de prøve at hjælpe.

Kataloget fylder pt. 36 sider og kan findes via dette link: https://mimer.dgi.dk/offentlig/2338F520-001