FC Roskilde henter bornholmer
Det talentfulde, bornholmske venstreben skal fremover bruges til at skaffe point til FC Roskilde. Arkivfoto: Ole Mik

| GRATIS
9. JUN 2021 • 18:26
Af: Jesper Gynther

FC Roskilde henter bornholmer

FODBOLD

Den bornholmske venstreback Benjamin Lund fortsætter karrieren i 2. divisionsklubben FC Roskilde. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

24-årige Benjamin Lund har tidligere spillet for Knudsker IF og RIK, inden han rykede til FC Nordsjællands ungdomsafdeling og senere fik debut på førsteholdet i Superligaen. Sidenhen har han på seniorniveau været forbi blandt andre Vendsyssel FF og senest B.93, og nu er det så FC Roskildes lyseblå kamptrøje, han skal iklæde sig.

– Der har selvfølgelig ligget flere overvejelser bag mit skifte til FC Roskilde, men jeg synes helt generelt, at det er spændende og udfordrende med luftforandring. Jeg har haft gode snakke med både Anders Theil og Michael Jørgensen, der har overbevist mig om et spændende projekt med målsætninger, der matcher mine, siger han til klubbens hjemmeside.

– Jeg tror på, at det kan blive en fed rejse, der i første omgang drejer sig om oprykning – men på længere sigt 1. division igen, siger han med henvisning til, at klubben i næste sæson skal spille i 3. division.

Er en offensiv back

FC Roskildes sportschef, Anders Theil, glæder sig over, at det er lykkedes at signe Benjamin Lund som klubbens første tilføjelse til truppen i dette transfervindue.

– Jeg ser Benjamin som en klar forstærkning af truppen. Han har spillet både Superliga, 1. division og 2. division og har mange kampe på CV’et. Han er rigtig dygtig på bolden og vil gerne med frem og være en del af afslutningsspillet. Som venstreback er det noget vi søger i forhold til den måde, vi gerne vil gøre tingene på. Det bliver uden tvivl rigtig spændende at følge ham i FCR-trøjen, lyder det.Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Indryk rubrikannonce

Flere nyheder