Elite Bornholm vandt første sejr i Hvidovre

Elite Bornholm vandt første sejr i Hvidovre
Elite Bornholms U16-piger er kommet godt i gang med sæsonen. Foto: Elite Bornholm
NOTITS | ABONNENT | 11. SEP 2022 • 17:20
Kjeld Lundbæk
Journalist
NOTITS | ABONNENT
11. SEP 2022 • 17:20

Allerede i den anden kamp siden genetableringen af Elite Bornholms U16-hold for piger kunne holdet sætte de første tre point ind på kontoen i den københavnske mesterrække, da Hvidovre på udebane blev besejret med 3-0.

Flot forsvarsspil lagde en stabil grund for det opbyggende angrebsspil, som der ikke var ikke var så meget af i premierekampen mod Hellas/FB/Damsø. Det var da også et flot genpres, der fik bragt Maria Pedersen i en position, så hun med et skud, der fløj op i det venstre målhjørne, kunne bringe Elite Bornholm foran med 1-0.

Denne føring blev holdt helt til pausen, selv om bornholmerne mod slutningen af 1. halvleg blev ramt af et par gule kort.

Efter en god snak og enkelte justeringer i pausen kunne træner Nicklas Pedersen sende pigerne ud til 2. halvleg med ekstra kampgejst. Med overlegen dominans fortsatte bornholmerne med at køre bolden rundt, og til sidst lykkedes det igen at bringe Maria Pedersen i en position, så hun med endnu et flot skud også kunne bringe Elite Bornholm foran med 2-0.

Kort før slutfløjt kæmpede en af de bedste bornholmske spillere i lørdagens kamp, backen Silke Olsen, sig foran om en Hvidovre-spiller, og så kunne en føring på 3-0 skrives på måltavlen.

Også den anden bornholmske back, Matilde Larsen, var sikkerheden selv, og på den måde lykkedes det meget effektivt at lukke ned for begge Hvidovres dygtige kantspillere.

Førstkommende lørdag spiller Elite Bornholm igen på hjemmebane, når de får besøg af Nørrebro United.