DGI og DIF støtter idrætten med nye coronahjælpepuljer
DGI Bornholms direktør, Karen-Margrethe Hansen Bager, håber, at covid-19-situationen ikke blusser op igen. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

ØKONOMI | BORNHOLM | GRATIS
13. JUL 2021 • 17:51
Kjeld Lundbæk
Journalist

DGI og DIF støtter idrætten med nye coronahjælpepuljer

DGI og Danmarks Idræts-Forbund fortsætter med yde økonomisk hjælp til idrætsforeninger og klubber, der er kommet i nød på grund af de coronarestriktioner, der har været,og som der også vil være et stykke ud i fremtiden. Tre aktuelle puljer kan søges nu – en corona-hjælpepulje, en genstartspulje og en foreningspulje.

Corona-hjælpepuljen yder tilskud for at afbøde de økonomiske konsekvenser, som den ansøgende forening i løbet af 2021 har oplevet som følge af nedlukning af aktiviteter i forbindelse med covid-19. Der kan søges om tab og forventede tab i perioden fra 1. januar frem til 31. august.

Der er ansøgningsfrist 31. august klokken 12.

DGI og DIF’s genstartspulje kan søges af lokale idrætsforeninger til at skabe aktiviteter og oplevelser for alle i sommeren og efteråret frem til 25. oktober. Målgruppen er børn, unge, voksne, familier og ældre, og aktiviteterne skal både være med til at højne den enkeltes livskvalitet og øge den sociale sammenhængskraft ved at skabe fælles oplevelser.

Puljen kan for eksempel give støtte til åbent hus-arrangementer, at rekruttere og fastholde frivillige, særlige aktiviteter ved sæsonstart, lejre, motionsløb, foredrag, uddannelse af frivillige samt indkøb af materiel til nye aktiviteter. Ansøgninger behandles som først til mølle.

Puljen for planlagte aktiviteter støtter lokale idrætsforeninger til at afholde planlagte aktiviteter fra 1. juli til og med 31. december, som ellers ikke ville kunne finde sted på grund af manglende indtægtsgrundlag som følge af covid-19-restriktioner i sommerperioden. Ansøgninger behandles som først til mølle.

– Vi håber, at covid-19-situationen ikke blusser op igen, så vi kan komme i gang med ny sæson efter sommerferien. Hvis man er i tvivl om retningslinjerne, så se på DGI’s hjemmeside, opfordrer direktøren i DGI Bornholm, Karen-Margrethe Hansen Bager.

Alle puljer søges via hjemmesiden medlemstal.dk.Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Indryk rubrikannonce

Flere nyheder