Cort blandt de hurtigste i enkeltstarten

Cort blandt de hurtigste i enkeltstarten
Magnus Cort vandt en etape i dette års Tour de France, da han spurtede først over stregen i en mindre gruppe. Arkivfoto: Daniel Cole/Ritzau Scanpix
NOTITS | 17. AUG 2022 • 17:58
Af:
Ritzau/Jesper Gynther
NOTITS
17. AUG 2022 • 17:58

Amerikaneren Magnus Sheffield fra Ineos vandt onsdag 2. etape i Postnord Danmark Rundt. Magnus Cort kom i mål på sjettepladsen.

Bornholmske Magnus Cort kom i mål på en sjetteplads, da han klarede den 12,2 kilometer lange enkeltstart i Assens på 13 minutter og 55 sekunder, hvilket er 20 sekunder mere end den vindende rytter.

Bedste rytter fra BHS-PL Beton blev enkeltstartsspecialisten Martin Toft Madsen, som klarede ruten på 14 minutter og 11 sekunder. 

Mattias Skjelmose fra Trek kom i mål på andenpladsen blot tre sekunder efter den vindende rytter, og i den samlede stilling er Mattias Skjelmose dermed tre sekunder efter Magnus Sheffield, som overtager løbets blå førertrøje.

– Det kunne ikke være bedre. Det er helt perfekt for os. Jeg er i en perfekt situation. Tre sekunder er ikke meget. Det kan tages med bonussekunder, siger Mattias Skjelmose til DR Sporten.

Danskerne viste sig generelt flot frem på enkeltstarten i Assens med fem ryttere i top-10.

Ud over Mattias Skjelmose og Magnus Cort var det Søren Kragh Andersen, Johan Price-Pejtersen og Lasse Norman Hansen.