Christiansen og Bøje vandt danskerfinale i Frankrig
Mathias Christiansen fra Allinge mødte sin herredoublemakker i finalen. Arkivfoto: Ole Mik

28. MAR 2021 • 16:47SPORT • AF JESPER GYNTHER • GRATIS

Christiansen og Bøje vandt danskerfinale i Frankrig

BADMINTON

Det blev til en bornholmsk-jysk sejr, da Mathias Christiansen og Alexandra Bøje søndag eftermiddag vandt over et andet dansk par i finalen til den franske Super 100-turnering Orleans Masters.

Christiansen og Bøje slog ganske overbevisende Niclas Nøhr og Amalie Magelund i to sæt med cifrene 21-13, 21-17. Niclas Nøhr er i øvrigt Mathias Christiansens herredoublemakker, så spillerne i finalen kendte hinanden godt.

Senest de to danske mixeddoublepar mødtes var i oktober til Denmark Open, hvor Christiansen og Bøje vandt med cifrene 22-24, 21-13, 22-20 efter en nervepirrende kamp, som varede en time og 19 minutter, så det ser ud til, at det bornholmsk-jyske par har et overtag i øjeblikket i den interne dyst.

Kæmper for OL

Orleans Masters var den første turneringssejr for Christiansen og Bøje, siden de i slutningen af oktober triumferede i en mindre tysk turnering. Dog har parret for en måneds tid siden også været med til at hjælpe det danske landshold til at vinde EM for blandede hold i Finland.

Udover præmiepenge kan parret også glæde sig over at have samlet vigtige point sammen til OL-kvalifikationen, hvor Christiansen og Bøje kæmper for at få en af de 16 pladser til OL i Tokyo. Lige pt. er parret akkurat uden for de 16 bedste par på verdensranglisten, men kvalifikationsperioden slutter først i starten af juni, så der er stadig turneringer at hente point i.
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.