Brians heppekor har en fest: Vennerne fra Jylland er taget med til Bornholm for at give moralsk opbakning
Brian Borg deltager i Etape Bornholm sammen med fire kammerater fra løbegruppen Crazy Runners Horsens. Kun den ene af kammeraterne løber dog med i motionsløbet, mens de andre agerer heppekor. Her ses gruppen efter en tur i vandet ved Dueodde kort efter 2. etape. Fra venstre ses: Gitte Øllgaard Jensen, Brian Borg, Maja Ahle Thomsen, Heidi Krog Lohdal og Henrik Kronholm.

LØB | DUEODDE
28. JUL 2021 • 02:15
Jesper Gynther
Journalist

Brians heppekor har en fest: Vennerne fra Jylland er taget med til Bornholm for at give moralsk opbakning

35-årige Brian Borg deltager i år for første gang i Etape Bornholm. Det er en oplevelse, som han ikke går igennem alene, for østjyden har taget fire kammerater med, som ligesom ham selv er en del af løbegruppen Crazy Runners Horsens.

Den ene af vennerne, Heidi Krog Lohdal, løber også med på de fem etaper, men de tre andre har ladet løbeskoene stå derhjemme på grund af skader. Til gengæld får de rørt klappemusklerne en del, for når Brian og Heidi kampsveder ude på ruten, så står de tre andre og agerer heppekor...

Vil du have adgang til det hele?

Velkommen til Bornholms Tidende digitalt


Har du allerede et papir-abonnement, har du også gratis adgang til e-avisen og alt indhold på tidende.dk. For at få adgang skal du aktivere dit abonnement til online-brug – det gør du her!

Aktiver dit abonnement
Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
Opret konto
Udfyld felterne for at oprette en konto i forbindelse med køb af et abonnement. Vi sender dig en email med konto oplysningerne umiddelbart efter bestillingen.


Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er:
Flere nyheder