Bornholms bedste golfkvinder spiller oprykningskamp

Bornholms bedste golfkvinder spiller oprykningskamp
Den talentfulde Martina Schow Vomb og resten af dameholdet skal søndag spille oprykningskamp på Møn, hvor der skal kæmpes om en plads i 2. division Øst til næste sæson. Arkivfoto: Berit Hvassum
GOLF | MØN | 10. SEP 2021 • 07:30
Af:
Allan Juhl
GOLF | MØN
10. SEP 2021 • 07:30

På søndag skal Team Golf Bornholms damehold, der vandt deres pulje i kvalifikationsrækken, spille oprykningskamp på Møn. I oprykningsspillet er der seks hold, som spiller slagspil om to pladser til 2. division Øst, og det er Helsingør, Fredensborg, Køge, Greve og Næstved, som bornholmerne skal op imod.

Det bornholmske hold består af Liza Flygenring, Mette Munch Mikkelsen, Camilla Marie Madsen samt Lina Størup og Martina Schow Vomb i foresome – som er et spil, hvor man skiftes til at slå til bolden efter hvert slag. Foursome og de to bedste resultater i single tæller til resultatet – og er nogle hold lige om en oprykningsplads tæller også den sidste singlematch til resultatet.

– Vi håber, vi er klar, men det bliver svært, fortæller Mette Munch Mikkelsen.

– Slagspil er noget andet, og det er på en fremmed bane, men vi tager afsted lørdag og prøvespiller, for så har vi forberedt os, så godt vi kan, og så ser vi, hvad der sker, siger hun.