Bornholmerhold forlænger med landsholdsrytter
Emil Schandorff fik i den forgangne sæson en stor chance med at deltage i Tour of Norway, og han greb den hurtigt, da han allerede på førstedag var afsted i et langt udbrud blandt verdenseliten. Nu fortsætter han endnu en sæson på det bornholmske cykelhold, BHS - PL Beton Bornholm. Pressefoto

NYHED | BORNHOLM
12. DEC 2021 • 05:30
Jesper Gynther
Journalist

Bornholmerhold forlænger med landsholdsrytter

BHS - PL Beton Bornholm har i weekenden offentliggjort en forlængelse med U23-landsholdsrytteren Emil Schandorff, som har sat sin autograf på endnu en sæson med det bornholmske mandskab.

– Næste år ser jeg frem til endnu en god sæson, og mit mål er at hjælpe holdet med at opnå store resultater, og nogle af disse må gerne være personlige resultater, da jeg gerne vil begynde at lave resultater som senior allerede til næste år, fortæller Emil Schandorff på holdets facebookside.

– Derudover skal jeg blive ved med at lægge på fysisk og erfaringsmæssigt, og her kan jeg ikke finde noget bedre sted at være end på BHS - PL Beton Bornholm, fortæller Emil Schandorff.

Cykelholdet er også ganske godt tilfreds med forlængelsen.

– Emil har haft en lærerig sæson i sit første år som U23- og seniorrytter, og vi har flere gange set Emils store talent udfolde sig i løbene, siger sportsdirektør Jesper Andreasen.

– Der er ingen tvivl om Emils store talent, og med rigtig god erfaring fra blandt andet store etapeløb - herunder det kæmpestore Tour of Norway - som har givet Emil en fysisk god base, men også enorme erfaringer med cykelløb på meget højt niveau, er vi klar til at sætte næste tryk på hans udvikling, og formentlig ser vi allerede flotte resultater fra Emil allerede i 2022-sæsonen, fortæller sportsdirektøren.

Schandorff er i øvrigt holdets fjerde U23-landsholdsrytter og holdets niende offentliggjorte rytter til 2022-sæsonen.Flere nyheder