BHS-PL Beton Bornholm henter stortalent i Herning

BHS-PL Beton Bornholm henter stortalent i Herning
Mads-Emil Dupont Hougaard skifter til det bornholmske cykelhold. Pressefoto
NOTITS | 14. SEP 2022 • 17:22
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
14. SEP 2022 • 17:22

BHS-PL Beton Bornholm har til den kommende 2023-sæson sikret sig en ny forstærkning, da man har sikret sig det 19-årige stortalent Mads-Emil Dupont Hougaard fra Team Herning elite.

– Vi har holdt øje med Mads-Emil længe, og han imponerede mig meget med sin flotte kørsel i pinsen, hvor han virkelig var stærkt kørende. Kort tid efter var han med helt fremme i 2. i afdeling af DEMIN cuppen i Horsens på en hård og kuperet rute, hvor han også sluttede med en flot 6. plads, hvilket også var rigtig imponerende af en rytter, som er førsteårsseniorrytter i år.

– Vi får her en rigtig væddeløber, som har næse for cykelløb og den rigtige tilgang til det at være cykelrytter.

Talentet er der også, og han har været inde i en god udvikling, som startede allerede i 2021, hvor han vandt det sidste U19-løb på kalenderen.

Jeg sikker på vi kan være med til at rykke ham endnu mere så han kan udvikle sig i den rigtige retning, og der kommer endnu flere store og flotte resultater i de kommende år, fortæller Sportsdirektør Christian Juul Andreasen fra BHS-PL Beton Bornholm.

Selv udtaler Mads-Emil Dupont Hougaard om skiftet til BHS-PL Beton Bornholm næste år,

– Jeg er super glad og spændt over at skifte til BHS-PL Beton Bornholm næste år. Jeg har især lagt mære til det gode sammenhold og det gode humør, som der er på holdet, hvilket jeg glæder mig til at blive en del af. Jeg synes desuden, det er meget spændende den måde, holdet fokuserer på udstyr og udvikling og forsøger at finde alle marginaler for at gøre os ryttere bedre, det giver en stor motivation for lige at gøre det sidste, når man ved, holdet tænker ligesådan.

– Jeg glæder mig til at blive en del at et af Danmarks bedste cykelhold, som har eksisteret i mange år, og hvor der er en masse erfaring og knowhow i at udvikle cykelryttere.

Mads-Emil Dupont Hougaard er BHS-PL Beton Bornholms første offentliggjorte rytter frem mod næste sæson.