NOTITS | ABONNENT | 11. SEP 2022 • 15:46
11. SEP 2022 • 15:46

ÅIF har fået en flot start på den nye sæson i Bornfiber Ligaen. Søndag blev det til tredje sejr i træk, og dermed ligger Aakirkeby-klubben nu på førstepladsen med samme antal point som Viking.

8-0.

Så meget vandt ÅIF søndag over RIK og endda på udebane.

Det første mål blev scoret allerede efter tre minutter, og ved pausen var ÅIF foran 5-0, inden sejren blev cementeret med yderligere tre mål i 2. halvleg.

Daniel Andersen scorede tre af målene for ÅIF, og Thomas Granlyst scorede to, mens Frederik og Adrian Reppien Lund Kofoed og Daniel Larsen hver scorede et enkelt mål.

RIK kom ikke på tavlen, men fik tilegnet sig to gule kort i 1. halvleg uddelt af dommer Louise Mikkelsen.

Den overbevisende sejr betyder, at ÅIF fortsat har maksimumpoint efter sæsonens første tre kampe og indtager førstepladsen.

Viking vinder sikkert

ÅIF er ikke det eneste hold, som har maksimumpoint. Også Viking har vundet sine tre første kampe, men har dog en marginalt dårligere målscore og ligger derfor på 2. pladsen.

Viking var senest i aktion fredag aften og vandt 3-0 på hjemmebane over Nexø 2.

Leonard Spielhofen bragte Viking foran allerede efter 10 minutter, mens Nicki Holm øgede føringen efter 53 minutter, hvorefter Frederik Trier Kongensgaard lukkede kampen med 3-0-målet efter 84 minutter.

Nexø 2 fik et gult kort i 1. halvleg til Peter Feldfoss, mens Viking fik to gule kort i 2. halvleg til Rasmus Truelsen og Jimmie Larsen uddelt af dommer Knud Koefoed.

Flot Hasle-comeback

Rundens sidste kamp blev spillet søndag mellem Hasle og Knudsker på Hasle Stadion. Her vandt Hasle 3-1 på trods af, at udeholdet bragte sig foran efter 37 minutter på mål af Simon Espersen.

Det kunne også være blevet til 2-0, men desværre for Knudsker brændte Magnus Hansen et straffespark efter 59 minutter, som blev dømt af dommer Michael Cordua.

Blot et minut efter fik Miklas Rømer udlignet, og i det 68. minut var det så Hasles tur til at forsøge sig fra straffesparkspletten. Det gik noget bedre, for Mikkel Stenbye satte sikkert bolden i kassen. Til sidst i kampen i det 89. minut fik Casper Jensen scoret til slutresultatet 3-1 til Hasle.

Knudskers Ronni Hansen blev som den eneste tildelt et gult kort, og det skete efter 52 minutter.