Alvorlig knæskade stoppede kamp: Spiller måtte hentes i ambulance

Journalist
| ABONNENT
11. APR 2021 • 13:25

FODBOLD

Midtbornholm skulle i forårets første runde i bornholmsserien bruge alle tre point for at bevare kontakten med de to tophold, Viking og Knudsker. Den mission lykkedes med en sen sejr på 2-1 i fredagsopgøret mod Knudsker på Rønne Stadion Syd.

I de første 45 minutter af en premierekamp med masser af dårligt spil var der dog ikke meget, der gik Midtbornholms vej. Først to minutter før pausen kom gæsterne til den første store chance, men ellers træfsikre Kasper Rasmussen svigtede få meter fra mål.

En ambulance måtte hente den uheldige Midtbornholm-spiller, inden dommer Knud Kofoed kunne fløjte op til kamp

Knudsker vadede dog heller ikke i chancer og måtte nøjes med en pauseføring på 1-0. Efter otte minutters spil fik Frederik Olsen frit løb i venstre side på en glimrende aflevering fra Frederik Larsen, og inde foran mål kunne Rasmus Kofoed nemt sparke bolden de sidste meter ind i netmaskerne.

Ambulance stoppede opgøret

Var Knudsker bedst på banen i 1. halvleg, så skiftede kampen fuldstændig karakter i de sidste 45 minutter.

Allerede efter ti minutters spil udlignede Kasper Rasmussen efter et hjørnespark, hvor Nicolai Haagensen i Knudsker-målet i første omgang kun halvklarede en afslutning fra Daniel Andersen.

Senere i halvlegen ramte Jeppe Friis stolpen, og man skulle helt hen til det 83. minut, før Chris Larsen sørgede for Midtbornholms sejrsmål til 2-1.

Kampen blev forsinket i et kvarter, da Midtbornholms Thor Hjorth Hansen under opvarmningen pådrog sig en alvorlig knæskade. En ambulance måtte hente den uheldige Midtbornholm-spiller, inden dommer Knud Kofoed kunne fløjte op til kamp.