Alt kan ske på travbanen - og det gjorde det
Comet Elkær/Simone Mikkelsen var dagens mest overraskende vinder til odds 26,93. Samtidig præsterede hesten dagens hurtigste tid, 16.8/1600 meter auto. Foto: Torben Ager, travfotobornholm.dk

TRAVSPORT | ALMINDINGEN
10. OKT 2021 • 13:50
Kjeld Lundbæk
Journalist

Alt kan ske på travbanen - og det gjorde det

Alt kan ske på travbanen, og det gjorde det i høj grad i søndagens løb på Bornholms Brand Park, hvor syv af de otte løb blev vundet af heste, der ikke havde spillernes store opmærksomhed.

Kun i 8. løb, dagens sidste, levede Livi Offshore med Betina Lund i sulkyen op til favoritværdigheden ved at føre fra start til mål. Det vakte især stor glæde hos en svensk spiller, som efter fjerde afdeling var alene på banen i V5-spillet. Han havde Livi Offshore blank og scorede dermed en gevinst på 110.016 kroner.

Men også V4-spillerne havde noget at glæde sig over. Fire outsidersejre på stribe til Frøns Hjortshøj/Mads Petersen, Livi Nectar H M/Jimmi Jessen, Capana Østervang/Frank Mikkelsen og Baltic Baunely/Tom Olsen gjorde, at tre spillere kunne hæve en gevinst på uhørte 46.341 kroner.

Dagens øvrige vindere var Lluc Boko/John Mikkelsen, Wenson/Claus Peter Christiansen og Comet Elkær/Simone Mikkelsen, der vandt 7. løb i dagens hurtigste tid på 16,8/1600 meter auto.

Lluc Boko sørgede for dagens dramatik, da den rev sig løs fra sine oppassere i vindercirklen og tog en ekstra æresrunde med den tomme sulky på slæb. Flugten fortsatte ind over opvarmningsbanen og ind på staldterrænnet, hvor det lykkedes at indfange Lluc Boko, uden at der skete skade på hverken hest eller staldfolk.

 Flere nyheder