Velvære for hele familien

Velvære for hele familien
SPONSERET AF SKODSBORG.DK |

ANNONCE fra skodsborg.dk

Der er ikke noget, der er så skønt som at forkæle sig selv. Vi skal alle have lov til at nyde og til at opleve hverdagsluksus. Når vi arbejder hårdt med både job, studie og det at få hverdagen og familielivet til at hænge ordentligt sammen, er det nemlig vigtigt til tider at trække noget tid ud af kalenderen, hvor man hygger sig sammen som familie, hvor man slapper af, og hvor man for en stund ikke har fokus på andre end sig selv og hinanden.

Og selvom du måske ikke forbinder en spa behandling med en familieaktivitet, så kan du med fordel nyde et ophold på blandt andet Kurhotel Skodsborg i København med dine store børn.

Nyd en skøn spa oplevelse selv en helt almindelig kedelig torsdag
Før i tiden var spaen forbeholdt de rige, og derfor var det en luksus, som kun de færreste kunne få lov at opleve. Nu er det noget, vi gør, når vi virkelig skal forkæle os selv, og når vi synes, at vi fortjener lige det ekstra i vores hverdag.

Dog er det at tage i spa ikke noget, der udelukkende bør høre sig til ved specielle anledninger. Det er noget, vi bør nyde og forkæle os selv med – selv en helt almindelig kedelig torsdag. Det er nemlig sådan, at vi kan bringe lidt mere glæde ind i hverdagen og gøre den mere spændende at komme igennem.

Forkæl med en teenage treatment
Og der findes et væld af forskellige spa behandlinger. Du kan for eksempel nyde en skøn massage eller voks behandling eller få lavet en flot manicure eller pedicure. Og så skal vi ikke glemme, at det er oplevelser, du kan dele med din partner, når I har behov for romantik, men familiens store børn kan også sagtens inddrages.

Flere steder tilbydes der nemlig teenage behandlinger. De omfatter for eksempel en dybderensende, exfolierende og fugtgivende behandling til den sarte hud med de mest kvalitetsrige produkter. Så mens du nyder for eksempel en massage, kan din teenager opleve en dejlig ansigtsbehandling.

Book behandlinger til to
Det er også muligt at booke spabehandling for 2, så I kan være sammen om den selvforkælende oplevelse. På den måde bliver det ikke bare til en oplevelse med ren nydelse, men til noget socialt og noget, I gør sammen.

Det kan være med til at gøre alle behandlinger endnu skønnere, netop fordi I kan snakke om stort og småt, mens I er sammen – eller I kan nyde hinandens selskab i stilhed, mens tankerne får frit løb.

Er du gravid, kan det også være givende med en gravid spa behandling, der sørger for den helt rette luksus til en krop i hårdt arbejde.

Noget for enhver
Uanset hvad du er til, og hvad din partner og dine store børn ønsker, så er det muligt at finde op til flere behandlinger, der kan tilbyde jer alle rent velvære – og det er noget, der gælder uanset, om I vil nyde roen alene eller have oplevelsen sammen.