Veloplagte forårsaktiviteter på Bornholm
SPONSORERET AF HENVISNINGSKODE.NET • GRATIS

Veloplagte forårsaktiviteter på Bornholm

ANNONCE:

Bornholm er et ganske unikt sted. En klippeø et godt stykke øst for kongeriget Danmark. Men ikke desto mindre rigtig meget en del af Danmark og den danske folkeånd. Det er et sted, mange ynder at tage til på ferie. Og så er det ikke mindst et sted, hvor mange danskere bor og har deres hverdag. Men man kan ikke komme uden om, at Bornholm er et fantastisk sted. Ikke mindst om foråret! Er du i tvivl om, hvor du skal starte? Så hjælper vi på vej med denne liste over veloplagte forårsaktiviteter på Bornholm. God læselyst!

Spænding på regnvejrsdagen

Selvom du befinder dig på solskinsøen, så er du nu engang stadigvæk i Danmark. Der vil derfor komme regnvejrsdage engang imellem. Her er der heldigvis også andre aktiviteter, der giver mening at kaste sig over. Du kunne fx kaste dig over noget betting hos bet365 for at skabe lidt ekstra spænding på en grå regnvejrsdag - dette kan du gøre alene eller sammen med venner eller familie. Selvom vi, når vi er turister og besøg i en ny by, ø eller land, så vil vi typisk gerne ud at opleve og se så meget som muligt. På den måde kan man opleve kultur og stemningen på førstehånd. Dog kan vi ikke altid regne med vejrguderne, og derfor vil der være nogle dage, hvor det er bedre at være indenfor. 

Nyd den blomstrende natur

Foråret er årstiden, hvor alting blomstrer, og det gælder i den grad også for solskinsøen Bornholm. Her kan du passende tage vandrestøvlerne på og bevæge dig ud i øens frodige skove for at se dig omkring. Du vil også støde på blomstrende enge i din færd gennem øens forårslandskab. Naturen på Bornholm er i sandhed smuk at opholde sig i om foråret. Du vil også opleve, at naturen aldrig er mere end et stenkast væk på Bornholm. Det kan være du skal ud at se på nogle af Bornholms kulturelle og smukke seværdigheder Hammershus borgruin, Helligdomsklipperne, Rokkestenene eller noget helt fjerde. 

Tag temperaturen på vandet

Bornholm er jo en ø. Det betyder selvsagt, at du vil være omgivet af vand i alle retninger. Når forårssolen har taget fat, så begynder det så småt at blive relevant at trække mod Bornholms kyster og badesteder. Du vil naturligvis ikke støde på lunkent badevand. Men hvis du er en til en frisk dukkert, så er dette bestemt ikke en dårlig aktivitet om foråret på Bornholm. Dueodde Strand er fx et oplagt sted at tage hen og få en dukkert. Det er nemlig en af Europas bedste sandstrande, som strækker sig langt og, hvor der er garanteret fint og blødt sand. En fun fact er at sandet fra Dueodde Strand er så fin og flot, at det bliver brug i timeglas.Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.