Trænger dit køkken til en kærlig hånd?
SPONSERET AF FORMPLUS.DK • GRATIS

Trænger dit køkken til en kærlig hånd?

ANNONCE

Synes du at dit køkken trænger til fornyelse og en kærlig hånd? Fornyelse i køkkenet eller andre steder i huset, er en forfriskende og skøn beslutning, når man endelig får taget sig sammen til at gøre noget ved det. Et køkken kan holde i mange år, hvis der er valgt de rette materialer og stil. Måske ønsker du at forbedre kvaliteten af dit køkken? Eller også passer den nuværende stil og valg af køkkenfronter og låger, ikke med den stil du i dag ønsker, at dit køkken skal have. Der er mange måder hvorpå, du kan skabe et frisk pust til køkkenet, hvis du er kørt træt i det gamle udseende. Vi har samlet en håndfuld muligheder i denne artikel. 

Udskift fronter og låger 

Hvis du ejer et IKEA køkken, har vi en fantastisk løsning til dig. En idé til fornyelse kan være, at du kombinerer det prisvenlige køkken med en snedkerløsning. Det er blandt andet muligt at få snedkereret låger til IKEA køkken, som er nemme at udskifte med de gamle. På den måde kan du få dit IKEA køkken til at ligne en fantastisk snedkerløsning. Der er en sammenhæng mellem pris og kvalitet, og du kan derfor kombinere det prisvenlige IKEA køkken med snedkerhåndværk i den fineste kvalitet. Hvis du vælger, at du gerne vil have snedkereret dine køkkenfronter og -låger, kan du sikre dig, at der er kræset om detaljerne, og udvalgt materialer i den bedste kvalitet. Du kan selv bestemme, om du ønsker træfinér, linoleum eller laminat, så dit køkken får det udtryk, du drømmer om. 

Hvilket design ønsker du?

Det behøver ikke være op til køkkenfirmaerne at bestemme, hvilket design du ønsker dig. I dag er der rig mulighed for at vælge mellem utallige farver og kombinationer, der gør dit køkken unikt. Det er derfor vigtigt, at du vælger et design, der passer til din stil, hvis du skal lave en udskiftning i køkkenet. Er du ude efter detaljer, der passer til det moderne og stilbevidste hjem, kan du vælge materialer i massivt træ eller materialer, der får lov til at stå helt rent og skarpt for sig selv - for at skabe et enkelt og klassisk design. Grebsfrie låger er også et sikkert valg i det klassiske køkken. En grebsfri køkkenlåge passer også til det stilrene hjem, hvor detaljerne får lov til fremstå eksklusive og rene. Der er mange valg, der skal træffes, når der skal ske en fornyelse i køkkenet. Hvis du ikke kan overskue at træffe alle valgene selv, kan du hos diverse køkkenspecialister få råd og vejledning til valg af farver og materialer. 
Børn åbnede kunstmuseet
21. APR 2021 • 14:10 • GRATIS

Børn åbnede kunstmuseet

Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.