Tips til hus og have
SPONSERET AF BASES.DK • GRATIS

Tips til hus og have

Bor I i et hus, I ikke er tilfredse med? Det kan være svært at tage sig sammen til det store træk, når det gælder om at få huset gjort perfekt og lige sådan, som man gerne vil have det. Pludselig er der en milliard ting, man skal have ordnet, og hvor skal man begynde? Her er der lidt tips til, hvordan I får taget hul på bylden og kommer i gang med de vigtigste ting først.

Vær organiseret og planlagt

Når I har et hus, hvor der mangler at blive gjort meget, er det en god idé at have en liste. Start med én lang liste over alle de ting, store som små, som I gerne vil have styr på. Tal om det med hinanden, og lad listen ligge i nogle dage, så I begge har mulighed for at komme på alt det vigtige. Nogle gange dukker der nye ting op, bare i det man går rundt i huset.

Når først I har listen på plads, er det med at sortere i gøremålene. Hvilke af tingene kan man gøre, når man lige har en fridag, uden at det kræver, at man begge er med i beslutningen? Det kan være at rydde ud i haven, fælde et træ eller alt muligt andet. Hvilke ting kræver større købsmæssige beslutninger? Det kan være, I gerne vil købe nye møbler, en bases carport med overhæng eller lignende.

Dette er de ting, som er vigtige at tage sig tid til at ordne sammen. Samtidig kan det være en god idé at organisere listen, så de ting, der trænger mest, står øverst. Det er gerne de ting, som I kommer til at bruge til dagligt. For eksempel carporten, hvor I hverdag parkerer bilen. Det kunne være rart, hvis den kom i tørvejr så hurtigt som muligt.

Konkrete mål

Sørg for at have nogle konkrete mål i forhold til, hvor meget af listen I gerne vil være igennem på hvilket tidspunkt. Det kan være, at I skal have ordnet én af de store ting hver anden uge, eller i det mindste have igangsat processen. Det kan også være, der skal slettes et punkt fra én af listerne hver uge.

På den måde undgår man, at man kommer til at slappe af, så snart man har ordnet én ting. Pludselig går der månedsvis før man kommer videre til det næste, fordi man går og er glad for sin carport. Det kan selvfølgelig også være fint, men på den måde ender der med at gå årevis, før I faktisk er tilfredse med jeres hjem.
Debat: Biblioteket ingen ønsker
7. MAJ 2021 • 16:16DEBAT • GRATIS

Debat: Biblioteket ingen ønsker

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.