Tid til en ny stil?
SPONSERET AF DEBRACYPLUS.DK • GRATIS

Tid til en ny stil?

ANNONCE

Ser skabet lidt tomt ud? Man synes ikke at ens tøj er spændende længere. Man går med det samme tøj hver uge, og har bare brug for noget nyt. Så har man måske endda brug for en ny stil. Måske en ny dig? En ny sæson nærmer sig, og det giver en perfekt undskyldning for at købe en helt ny garderobe. Så læs videre og find ud af hvad din nye stil skal være.

Hvad er på mode?

Ja, hvad er egentlig på mode disse dage. Det kan være svært at følge med når der nu er 12 modesæsoner om året. En huskeregl er gammelt er hipt, modetrends genbruges med et par årtiers mellemrum. Så det kunne jo være at der lå noget i mormors klædeskab. Pastelfarver, beige, sort, hvid og gråtoner er altid et sikkert valgt når der skal shoppes. Men måske overvej en rød jakke eller taske, for at få noget farve på. Alle har jo deres egen stil, så hold dig til hvad der føles behageligt. Og hvis man har problemer med at finde tøj i sin størrelse, så kig efter plus size tøj til kvinder.

Bæredygtighed

Det er jo også på mode at have bæredygtighed på tankerne når man shopper. Måske er det på tide at holde sig væk fra fast fashion. Led efter tøj i nogle mere lokale butikker. Kig efter økologisk bomuld og bæredygtige materialer når der kigges efter tøj. Tag i nogle genbrugsbutikker, der kan man sikkert finde nogle gamle 80’er bukser der igen er på mode. Upcycling er jo også blevet meget populært, så måske i stedet for at købe nyt tøj, så lav noget nyt ud af dit gamle. En gammel kjole, kan få nyt liv som en nederdel og en bluse.

DIY

Kan man bare ikke finde noget det passer sin nye stil og er behageligt? Så kan man jo altid prøve at lave sit eget tøj. Find den gamle symaskine frem og begynd med en simpel nederdel. At kunne sy er ret dejlig færdighed at have alligevel. Tilpas klædeskabet lige til dine ønsker. Om det så er polkaprikker på alt, eller om at nederdele og kjoler skal have lommer. Så kan et helt personligt klædeskab ikke være skuffende. En ny stil venter lige rundt om hjørnet. Så begynd på din moderejse, og find hvad der klæder dig.
Debat: Biblioteket ingen ønsker
7. MAJ 2021 • 16:16DEBAT • GRATIS

Debat: Biblioteket ingen ønsker

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.