Styrk familien under covid-19
SPONSERET AF LOANSCOUTER.COM • GRATIS

Styrk familien under covid-19

ANNONCE

Tiden er forsat lang og restriktionerne bliver til stadighed udsat gang på gang. For mange familier, betyder det, at de skal gå side om side i flere måneder og holde sig mere eller mindre isoleret. Det kan give en hel del gnidninger, som kan skabe uro i hjemmet. I denne artikel vil jeg give dig nogle bud på, hvordan I kan styrke det familiære bånd ved at bruge naturen og andre løsninger. Se buddene herpå i det følgende.

1.      Flyt hjemmekontoret ud fra huset

Selvom du er hjemsendt, så betyder det ikke, at du ikke skal lave noget. Du skal til stadighed passe dit arbejde og være en god medarbejder for dit firma. Hjemmekontoret kan dog synes at være et kaos, når du samtidigt skal hjemmeskole dine børn og holde fokusset væk fra alle de andre i hjemmet. Flyt derfor hjemmekontoret ud af huset. Brug garagen, annexet eller udestuen. På den måde føles det som om, at du kan gå til og fra arbejde, således arbejde og fritid ikke flyder sammen. Det gælder lige såvel for den studerende som den fuldtidsansatte. Det kan være dyrt at være studerende og derfor tager flere lån og det samme sker i denne tid, hvor vi skal skaffe gode ergonomiske møbler til hjemmekontoret for ikke at ødelægge vores kroppe. Find billige lån online og anskaf dig det nødvendige allerede i dag.

2.      Gå lange ture med hinanden

Det er til at blive skør i bolden af, at sidde lårene af hinanden derhjemme. Tag derfor fælles spisepauser, hvor I sammen går en lang tur og mærker den friske luft. Dette kan give et frisk pust til familiedynamikken, fordi I kommer ud og oplever naturen med hinanden og oplever luftforandring fra det indespærret isolationshus. Når I så kommer hjem igen, har I alle fornyet energi og vil mindre gå hinanden på nerverne. I kan ligeledes bruge gåturene til, at lave konkurrencer med hinanden. Hvem når de famøse 10.000 skridt om dagen først?

3.      Giv hinanden plads med pauser

Det er dog ikke bare en gåtur og et nyt kontor, som kan skabe luft og liv til familielivet. Det kræver også sit menneske at kunne rumme alles forskelligheder og behov 24 timer i døgnet. Husk derfor at giv hinanden plads. Accepter at det er okay at gå en tur alene, læse en bog eller sætte sig ind på et værelse med lukket dør. Alle har brug for luft til at rumme deres egen tanker. Lytter I til hinandens behov vil kærligheden ligeledes, automatisk, få et boost.
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.