Sådan skaber du feriestemning derhjemme

ESCAPEAWAY.DK • GRATIS

Sådan skaber du feriestemning derhjemme

ANNONCE

Corona har sat sine spor, og med nyligt indførte strammede restriktioner, kan man nemt tabe pusten i denne grå og triste hverdag. Juleferien er heldigvis lige om hjørnet og kommer sikkert meget belejligt for alle os, som er ved at drukne i håndsprit, mundbind og hverdagens sure pligter. Juleferien er en oplagt mulighed for at komme væk fra hverdagens strabadser, eventuelt i form af en rejse. Der er blandt andet masser af muligheder for billige rejser til Mallorca. Er dette ikke en realitet for dig, så læs med her og find ud af, hvordan du skaber lidt afslappet feriestemning derhjemme.

Hjemmespa
Ikke mange ting er mere afslappende end en tur i spa. Og selvom spa er vidunderligt, kan det også være en dyr affære at begive sig ud i. Men det behøver det ikke at være. Med få værnemidler kan du hurtigt få stablet en lækker omgang på benene. Fodbad, ansigtsmaske og hårkur kan gøre underværker for ens velvære. Måske du endda kan overtale din partner til at give dig en omgang massage?

Hjemmebiograf
En klassisk og hyggelig ferieaktivitet er at gå i biografen. Når dette ikke er muligt, på grund af coronarestriktioner, må man være kreativ og lave sin egen hjemmebiograf. Find en tom hvid væg derhjemme, lån en projektor og så er du klar. Hvis du vil gå all in på biografstemningen, kan du tilkoble højtalere og skabe et surroundsound system. Slæb madrasser, dyner og puder ind foran skærmen, pop nogle popcorn, læn dig tilbage og nyd en afslappende stund. Måske du har brug for at få stillet rejselysten? Vælg film med omtanke. Trænger du til sol og strand, så kunne filmen Mød min “måske” kone være en oplagt mulighed. Eller er du mere til sne og ski? Afspil da Min søsters børn i sneen.

God mad
En rigtig god ferie byder altid på masser af god mad. Så hvorfor ikke forkæle dig selv med dette derhjemme. Hvis dine sociale arrangementer i julen, såsom årlige julefrokoster og andre sammenkomster, er aflyst i år, så har du heldigvis masser af tid til at forkæle dig selv og dine allernærmeste med lækre måltider. Giv dig i kast med nye udfordrende opskrifter, eller server tidskrævende, men hyggelige, måltider såsom tapas eller fondue. Skru eventuelt op for hyggen og feriestemningen med en festlig servering på flotte fade og med smukke servietter og andet pynt.

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.