Sådan planlægger du en god fest 
• GRATIS

Sådan planlægger du en god fest 

ANNONCE

Coronavirussen satte en stopper for mange ting. Fester og lignende arrangementer måtte desværre også lide nøden under denne pandemi. Heldigvis går vi nu mod lysere tider, og kan med en vaccine forhåbentlig se frem til en mere normal hverdag igen. En normal hverdag, der indebærer fester og fejringer af diverse begivenheder. Brænder du også for at fejre og feste når dette igen er muligt? Læs da med her og få inspiration til hvordan du planlægger en god fest. 

Lækker mad og drikke

Først og fremmest er det vigtigt at planlægge noget lækker mad og drikke til dig og dine gæster. En fest bliver blot endnu bedre, hvis maden, der bliver serveret, er god. Du bør overveje catering til din fest, da det vil lette presset for dig på dagen, og gøre planlægningen af din fest noget mere overkommelig. Bor du i Næstved? Søg da på ‘mad ud af huset næstved’ og få inspiration til lækre måltider, du kan bestille og servere til din kommende fest. Du vil ikke blot takke dig selv, for at give dig tid og overskud til at nyde dine gæster til din fest, men dine gæster vil også takke dig for et lækkert måltid. 

God underholdning 

En fest bliver ofte sjovere, hvis der er god underholdning. Du kan med fordel planlægge et underholdende element for dine gæster. Dette vil bidrage til god stemning og højt humør til din fest. God underholdning behøver ikke nødvendigvis være hverken omfattende i form af planlægning eller dyrt at arrangere. Du kan bede dine gæster, eller blot et par stykker af dem, om at medbringe en selskabsleg hver især. Et hit, der passer til de fleste fester, vil også være at forberede en quiz, som dine gæster kan deltage i. Hvis festen har en hovedperson, vil det være oplagt, at lade quizzen omhandle denne person, og ellers er en musikquiz som oftest et hit hos de deltagende gæster til festen. 

Gennemført tema

Er god mad og underholdning ikke nok til din fest - tag da festen et niveau op ved at indføre et tema. Et gennemført tema kan løfte niveauet, og ikke mindst stemningen, for din fest, og den vil blive husket af dine gæster mange år ud i fremtiden. Eventuelt kan du gøre dine gæster opmærksomme på temaet invitationen, så har de mulighed for at bidrage ved at komme udklædt eller lignende. Uanset hvilket tema du vælger, vil du og dine gæster kunne se tilbage på din fest med et smil på læben.
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.