Sådan kommer du i gang med at indrette din nye stue  
SPONSORERET AF SAMLINO.DK • GRATIS

Sådan kommer du i gang med at indrette din nye stue  

ANNONCE:

Hvis du er flyttet, står du overfor den opgave at skulle indrette et helt nyt hjem. Det er både en spændende og en udfordrende opgave. Det er nemlig i dit hjem, du skal føle dig allerbedst tilpas.

Når du skal indrette dit hjem, er det en fordel at tage ét rum ad gangen. Derfor får du her tips til at indrette din stue.

Find din egen indretningsstil

Det bliver langt lettere at indrette dit hjem, når du kender din indretningsstil. Det er dog ikke sikkert, at du allerede gør det. Du lærer din stil bedre at kende ved at se på inspirationsbilleder af andre stuer. På den måde får du nemlig hurtigt en fornemmelse af, hvad du godt kan lide, og hvad du ikke kan lide. Du finder den slags billeder i boligmagasiner, på boligblogs el.lign.

Giv dig selv et budget

Hvis ikke du lægger et budget for din stueindretning, har du ikke overblik over, hvor meget du har at gøre godt med til hvert rum i dit hjem. Hvis du har et budget, er du hele tiden klar over, hvad du har at arbejde med. Det er langt nemmere, når du er ude og handle nye ting.

Hvis ikke dit budget rækker helt til alle dine indretningsplaner, er det en idé at låne det sidste. Det er f.eks. muligt at tage et samlelån. Det er dog vigtigt, at du husker på aldrig at låne mere, end du kan betale tilbage. Det bliver du klogere på ved at kigge på årlige omkostninger i procent.

Indret med farver du elsker

Det vigtigste i din nye stue er, at du føler dig godt tilpas der. Derfor skal du heller ikke spare på at bruge alle de farver, du elsker. Det gør det nemlig kun til et mere behageligt rum.Livsmening opstår i samspil med andre
13. JUN 2021 • 10:48 • GRATIS

Livsmening opstår i samspil med andre

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.