Sådan finder du dit nye hjørnebord

Sådan finder du dit nye hjørnebord
SPONSORERET AF LIKEHOME.DK |

ANNONCE FRA likehome.dk

Synes du, at din indretning i stuen eller på børneværelset mangler noget nyt? Den følelse tror jeg, at mange kan genkende. Vi har tilbragt mange timer i vores hjem under corona nedlukningen, og har derfor fået tid til at tænke over, hvad der fungerer og ikke fungerer i vores bolig. Det kan måde være store ting såsom plantegningen, men det kan også være de små ting, som er med til at skabe den helt rigtige stemning i huset. Hvis det er de små ændringer, som skal til for at gøre jeres hjem endnu mere hyggeligt, stilet, varmt eller hvilken stil I nu går efter, så kan du ofte være heldig, at finde nogle gode fund.

Hvad er hjørneborde?
Vi kender alle sammen et spisebord. Så er der et sofabord, et sengebord, et TV-bord, et skrivebord og nu også et hjørnebord, men hvad bruger man egentlig hjørneborde til? Man kan også kalde hjørneborde for småborde, det er altså et lille bord, som man kan have stående ved siden af sofaen, lænestolen, på børneværelset som sengebord osv. Selve funktionaliteten i hjørneborde er, at du nemt kan stille en lampe, en kop kaffe, din bog osv. på bordet, når du sidder i sofaen eller lænestolen. Det kan både være en erstatning for et sofabord eller som et supplement. Det æstetiske i hjørneborde er, at du kan stille nips ting på bordet og skabe hygge ved sofaafdelingen med lidt blomster og stearinlys.

Det store udvalg
Som ved alle andre møbler, så findes der også et kæmpe udvalg af hjørneborde i alle mulige forskellige farver, materialer og forme, så der skulle gerne være et bord, som passer præcis ind i jeres indretning. Lige meget om du køber hjørneborde af praktiske eller æstetiske årsager, så kan du finde hele sortimentet og blive inspireret, ved at klikke dig ind på hjemmesiden.