Sådan finder du din næste afbudsrejse

SPONSORERET AF WWW.SPIES.DK

Sådan finder du din næste afbudsrejse

ANNONCE FRA www.spies.dk

Kigger du også ud ad vinduet i Danmark og ser grå farver, ingen sol, masser af blæst, regn og kulde? Ja så er der jo intet at sige til, at du kan trænge til en ferie i vinterhalvåret. Det behøves nødvendigvis ikke være en måned til Thailand, selvom at det nu også lyder lækkert, men bare en uge til Sydspanien, Grækenland, Malta osv. kan gøre en kæmpe forskel. Der findes mange forskellige måder at rejse på og den mest sikre og nemme måde for dig, vil nok altid være en charterrejse eller pakkerejse, hvor det eneste du skal tænke over, er at være i lufthavnen til tiden med din pakket kuffert. Under ”pakkerejser” findes kategorien ”afbudsrejser”, som er genialt til dem, der gerne vil afsted hurtigst muligt.

Hvad kan afbudsrejser?
En afbudsrejse er ligesom en helt almindelig rejse, hvor du bestiller rejsen gennem et rejsebureau, booker ofte fly og hotel sammen, får tilsendt dokumentation og så er du klar til at komme afsted. Forskellen på en afbudsrejse og en almindelig rejse ligger i, hvornår man skal afsted. Hele formålet med en afbudsrejse er, at du får en billigere pris på en rejse, ved at kunne tage af sted indenfor kort tid. På den måde får rejseselskabet rejsen solgt, og du får en billigere ferie. Det er da vidst en win win situation.

Mange muligheder
Det er ikke altid, at du kan finde en afbudsrejse til et bestemt sted, et bestemt hotel eller på en bestemt dato. Ofte vil rejseselskaberne har afbudsrejser til lande som Spanien, Grækenland, Cypern osv. Det er sjældent, at du kan finde afbudsrejser til destinationer udenfor EU, hvilket måske hænger sammen med, at sådan en rejse ofte er dyrere end 7 dage i Spanien. Skal du snart ud at rejse? Så tjek lige afbudsrejserne ud ugerne op til afrejse, måske du er heldig.Flere nyheder