Sådan får du råd til ekstra julegaver

KVIKLANET.DK • GRATIS

Sådan får du råd til ekstra julegaver

ANNONCE:

Det er ikke nogen hemmelighed, at december er en rigtig dyr måned for os alle sammen. Det skyldes selvfølgelig julen, og alt hvad den ellers medbringer. Og selvom julen er en fest for familier, og hvor der bliver hygget igennem rundt omkring i de danske hjem, så er den for nogen samtidig en enormt stressende begivenhed. Især hvis der er problemer med at få råd til det hele. På den ene side vil du jo gerne kunne give slip, og eksempelvis give dine børn dét, de ønsker sig. Men på den anden side, så bliver du jo også nødt til, at kunne betale husleje i januar.

Vær ude i god tid i forhold til køb af julegaver

Jo tidligere du kan få fat i en ønskeliste, jo større chance er der for, at du kan finde en stor del af gaverne på tilbud. Her er det især vigtigt, at have styr på ønskelisterne inden den 27 november. Her er det nemlig Black Friday, og der kan du spare mange penge på alverdens forbrugsgoder.

Lav en liste over alt hvad der skal købes ind

Det er let at blive fristet nede i supermarkedet, når der skal handles ind til juleaften. Det er derfor en god idé at forberede en liste hjemmefra, som du så handler ud fra. På den måde undgår du at købe ekstra ting, som alligevel ikke er nødvendige i sidste ende.

Sidste udvej: Tag et lille december-lån

Da december generelt er dyrere end alle andre måneder, kan det være nødvendigt at tage et lille lån, som du så kan betale tilbage i løbet af januar, hvor dine udgifter er mindre. Det kan eksempelvis gøres på kviklånet.dk. Du skal dog være opmærksom på ÅOP, og kun låne så stort et beløb, som du er sikker på, at du kan betale tilbage.

Mere fart på i Nyker end i Rønne
4. MAR 2021 • 08:52 • GRATIS

Mere fart på i Nyker end i Rønne

Mercedes fik ridser i lakken
4. MAR 2021 • 08:51 • GRATIS

Mercedes fik ridser i lakken

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.