Med firmaet fra Bornholm til København

SPONSORERET AF WWW.CHARLOTTEHAVEN.COM

Med firmaet fra Bornholm til København

ANNONCE

Når man skal på en teambuilding tur med sin virksomhed eller holde en firmafest, er det sjovere at gøre det et uvant sted hvor der er bedre mulighed for udfoldelse. Selvom Bornholm er smuk og sagtens kan huse både sjove firmafester og lækre frokoster, så kan en tur til København give noget, som ikke nødvendigvis kan findes i Bornholm.

En af måderne hvorpå man kan vise sine medarbejdere at deres arbejdskraft og person er værdsat i virksomheden er ikke bare at fortælle dem det, men også at vise det. Men kan vise det på forskellige måder: en af måderne er at forkæle dem med en betalt tur til et udenlandsk ophold. Hvis man ikke kan undvære flere af sine medarbejdere på samme tid eller ikke har råd til at sende dem til udlandet, kan et kort ophold i den danske hovedstad også gøre det.

Connect over brunch
Når man arbejder hen over projekter på kontoret, så er der typisk fuld fokus på opgaverne der står for døren. Der er minimal tid til at lære sine kolleger at kende og netop derfor er det vigtigt at gøre en indsats for at lære sine medarbejdere og kolleger bedre at kende uden for arbejdstiderne. Under en tur i København er det for eksempel oplagt sammen at spise brunch på Østerbro.

Brunch i byen er en simpel og hyggelig måde at tale og være sammen med sine kolleger på og komme dem nærmere ind på livet. Det er en måde hvor alle kan være med, både de udadvendte og mere indadvendte, fordi der er lav sandsynlighed for at der vil opstå akavede situationer under et almindeligt måltid.

Slå håret løs til firmafesten
Teambuilding er muligvis den mere produktive måde at lære sine kollegers kompetencer og personlighed at kende, men en firmafest vil skabe flere samtaler idet det er noget medarbejderne vil glæde sig mere til. Ganske vist er teambuilding den mere fornuftige vej at gå, men firmafester er den sjovere vej at gå – og glade medarbejdere skaber en glad arbejdsplads.

En firmafest hos Charlottehaven kan være lige nøjagtigt det afdelingerne har brug for, for at komme tilbage på arbejdspladsen med fornyede perspektiver. Det lærer muligvis ikke medarbejderne at kommunikere bedre med hinanden, men festen kan give et tiltrængt afbræk i hverdagen, så der kan findes mere overskud og energi til de mange projekter der ligger i firmaets horisont.

Naturligvis et firma der er baseret på Bornholm også holde en firmafest og invitere afdelingerne ud på brunch. Der findes nemlig mange lækre restauranter på smukke Bonholm. Men når man har mulighed for at invitere sine medarbejder til København, er det fjollet ikke at gribe chancen. En minitur kombineret med firmafest i Charlottehaven kan være det der sætter skub i arbejdet.Flere nyheder