Med disse tips får du mere ud af din træning

PAINHUNTER.DK • GRATIS

Med disse tips får du mere ud af din træning

ANNONCE

Oplever du, at kilometertallene i din løbeapp stiger i takt med at kilogrammene på din krop stiger? Eller synes du, at din muskler slet ikke vokser eller måske endda skrumper? Måske det alligevel ikke står helt så galt til, men mange mennesker oplever problemer med deres træning. Problemerne kan typisk sammenfattes til, at man ikke udvikler sig i sin træning eller at man ikke opnår de mål, som man har sat sig. Sådanne problemer kan både motivere og demotivere dig i din træning, og sidstnævnte er selvfølgelig ikke optimalt. I denne artikel gives der råd til, hvordan du får mere ud af din træning og på denne måde forhåbentligt holder træningsgejsten oppe.

Sæt et opnåeligt mål 

For at få mere ud af din træning, er det en meget god ide at du har noget drive. Drive vil man meget muligvis sidestille med drivekraft eller motivation, som bestemt også spiller en rolle for, at din træning bliver udbytterig. Hvis du sætter dig et mål for din træning, vil du naturligvis handle mere målrettet og ikke bruge alt for megen tid på formålsløse aktiviteter. På denne måde undgår du at bruge alt for lang tid på løbebåndet, hvis dit mål for træningen faktisk er at opbygge muskelmasse. Hvis du samtidigt sørger for ikke at sætte et mål om at blive kæmpestor bodybuilder, hvis du af natur er slank og spinkelt bygget, så virker målene for din træning realistiske og du er derfor mere tilbøjelig til at opnå dem.

Fremskridt og muskelømhed

I takt med at du gør fremskridt i din træning og opnår dine træningsmål, vil du med stor sandsynlighed oplevelse, at du får ømme muskler. Denne ømhed er følelsen af, at din krop og dine muskler restituerer og bliver klar igen. Ømheden og restitution kan hjælpes på vej ved god og gammeldags massage, men det er ikke altid man lige har penge eller tid til det. Køb Massagepistol her i stedet og så kan du selv sørge for massage fremover. Painhunter har et produkt, som du kan få leveret hjem og bruge derhjemme i stuen, sådan at du hurtigt kan blive klar til træning igen.

Proteinpulver eller ej?

Der er mange forskellige holdninger til præstationsfremmende midler og samtidigt er der forskellige holdninger til, hvad der faktisk virker præstationsfremmende. Der anbefales under ingen omstændigheder ulovlige midler, men blandt normale og lovlige supplementer findes der et stort udvalg. Produkter såsom proteinpulver, -barer og -shakes er populære og virker for nogle mennesker, omend det blot er for motivationen. Det er blot vigtigt, at du gør det, der virker for dig.

Mere fart på i Nyker end i Rønne
4. MAR 2021 • 08:52 • GRATIS

Mere fart på i Nyker end i Rønne

Mercedes fik ridser i lakken
4. MAR 2021 • 08:51 • GRATIS

Mercedes fik ridser i lakken

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.