Lån til campingvogn
SPONSERET AF SANTANDERCONSUMER.DK • GRATIS

Lån til campingvogn

ANNONCE

Anskaf dig en campingvogn til sommer

Der er begyndt at komme et grønt skær om alle træerne, blomsterne begynder at vise deres fine skud og forårsjakkerne kan godt begynde at blive fundet frem. Alt dette betyder, at det snart er sommer. I år bliver dog anderledes – ligesom sidste år. Det er nemlig ikke sådan lige til at skulle rejse ud ad landet og opleve verden. Derfor bliver det, igen i år, en dansk sommer. Det betyder dog ikke at den skulle blive mindre god. Efter din danske sommer sidste år, fandt du måske nogle alternative måder at afholde ferie på, og har i år besluttet dig for at fuldføre ideen om en rigtig dansk sommer i bedste familie-ånd. Det runger næsten i ørene. Du skal købe dig en campingvogn. Og hvorfor kan du læse herunder, samt hvordan du får fat i den, hvis pengene ikke rækker.

Hvorfor skal jeg have en campingvogn?

En campingvogn er meget alsidig og giver dig mere frihed end du regner med. Du behøver ikke mere leje dig ind på moteller, finde sommerhuse eller andet. Du kan bo i din campingvogn, når du er taget på ferie. Samtidigt kan du give vognen dit ejet præg og gøre det til dit eller jeres fristed. Hvis du frygter at campingvognen alene kan bruges i Danmark, så tager du fejl. Rigtig mange danskere tager campingvognen med ned gennem Europa og holder til i Italien, Frankrig eller Schweiz. Det giver dig derfor en enorm frihed, at du kan overnatte hvor du vil og blot finde campingpladser, hvor det er muligt I kan holde og overnatte.

Lån penge til din campingvogn

Campingvogne er dog ikke helt billige. Og hvis du er ved at stifte familie og etablere dig, men alligevel er blevet grebet af den danske sommerstemning, som hører til campingvognen – ja, så er det ikke sikkert du har pengene liggende til en udbetaling af vognen. Her er det så en mulighed at finde et Lån til campingvogn. Her skal du dog stadig være meget opmærksom på, hvad din økonomi tillader. Et lån, giver dig ikke frie tøjler. Du skal selvfølgelig betale løbende af, men dette kommer ligeledes til at være en ny post i dit månedlige rådighedsbeløb. Lav derfor et budget og find ud af hvilken prisklasse du kan købe din campingvogn indenfor.

Forskellige former for lån til campingvognen

Når du skal låne til din campingvogn, er der flere muligheder. Du kan, først og fremmest, finansiere campingvognen på to måder. Den ene er via en købekontrakt, som du kender det fra dit eventuelle bilkøb. Med denne skal du kunne lægge en udbetaling på 20% af campingvognens pris. Dette vil med tiden give dig et billigere lån. Den anden mulighed er at tage et blankolån. Denne mulighed er til dig, der ikke har en opsparing eller en sum penge, som du er klar til at kaste i campingvognen. Herefter har du igen to muligheder. Du kan nemlig vælge at tage lånet gennem din primære bank eller hos et finansieringsselskab, der finansierer campingvogne. Sidstnævnte kan være nemmest, da de hjælper dig med hele processen hurtigt og nemt. Vil du vide mere om dette så gå et kig forbi SantanderCounsumer.dk.

Hvornår skal jeg have fat i min campingvogn?

Dette er meget oplagt. Du skal have fat i din campingvogn til foråret, så får du bedst udbytte af den. Vælger du at købe en brugt campingvogn, er der ligeledes flere til salg på denne tid af året. Det er selvfølgelig fordi, at du som køber, skal have mulighed for at få brugt vognen gennem hele sæsonen. Ligeledes er der mange små-ferier og helligdage i foråret, som giver anledning til at få styr på campingvognen. Du kan være heldig at finde en billigere campingvogn til efteråret, men så får du heller ikke den at nyde i en hel vintersæson.

Overvejelser forinden købet

Inden dit køb, er det en god ide at klarlægge præcis, hvad du er på udkig efter. Det vigtigste er at finde ud af, hvor meget din bil må trække på anhængeren. Dette afgør helt konkret, hvor stor din campingvogn må være. Dernæst, skal du vide om du vil have muligheden for at sætte et fortelt på. Dette kan være skønt til sommeraftener, hvor det er lidt køligere – således du alligevel er tættere på naturen. Desuden er der næsten intet så dejligt, som når regnen kan høres på et fortelt. Indretningen i campingvognen er også vigtig. Hvor mange sovepladser skal der være? Hvor meget spiseplads? Er du til det hyggelige og tætpakkede, eller til rum og plads? Har du styr på ovenstående, har du allerede indskrænket din søgen markant.

Gode steder at campere

Hele landet udbyder en masse flotte campingpladser, hvor du kan nyde weekenderne og ferierne. Er du til trygge rammer, så kan du leje en plads på en campingplads pr. sæson. Det vil altså sige at du ligger til det samme sted hele sommeren. Dette kan være en fordel, hvis du har fortelt og gulv. Dette kan være tidskrævende. Derimod er der ligeledes en masse steder, hvor I kan leje jer ind for enkelte nætter. Kom tæt på naturen med campingvognen. Du fortryder ikke.

 

 
Debat: Biblioteket ingen ønsker
7. MAJ 2021 • 16:16DEBAT • GRATIS

Debat: Biblioteket ingen ønsker

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.