Hvordan vælger man den rette selvbruner?
SPONSERET AF BEAUTYLIVING.DK • GRATIS

Hvordan vælger man den rette selvbruner?

ANNONCE

Der er flere faktorer, der har betydning, hvis du skal købe en selvbruner. Det er ikke alle, der er klar over dette, hvorfor mange ender med at vælge et vilkårligt produkt. Nogen er heldige, mens andre finder ud af, at de har valgt det forkerte produkt.

Har du ikke den store erfaring med at købe selvbruner, er det ikke sikkert, at du er bekendt med, hvad du skal gå efter. Hvis det gør sig gældende, bør du læse med herunder, hvor du kan læse nærmere om, hvad der bør være i fokus.

Der er forskel på nuancerne

Først og fremmest er det vigtigt, at du er opmærksom på, at selvbruner kan fås i flere forskellige nuancer. Derfor er det vigtigt, at du vælger en, der passer bedst til din egen hudtone, hvis du vil have det bedste resultat ved brugen af den.

Hvis du fx har en mørk hudtone, giver det selvfølgelig kun mening at vælge en mørkere nuance. Har du en lys hudtone, er det derimod vigtigt, at du ikke vælger en for mørk nuance. I et sådant tilfælde skal du derimod vælge en lys selvbruner.

Herudover skal det også nævnes, at det er muligt at finde forskellige typer selvbruner, alt afhængigt af, hvilken effekt man ønsker at opnå. Ligeledes er der også forskel på, hvor meget teknik det kræver at bruge de forskellige varianter, hvilket man selvfølgelig også skal tage højde for.

Ikke alt selvbruner kan bruges til hele kroppen

Noget der bliver udpenslet i enhver selvbruner guide er, at det ikke er alt selvbruner, der kan bruges til hele kroppen. Alligevel er der mange, der ikke er opmærksom på dette, hvorfor de ender med at købe en selvbruner, der er lavet til ansigtet, som de dernæst bruger til hele kroppen.

Når du skal købe selvbruner, rådes du til at vælge et produkt, der er lavet til det område, hvor du vil bruge den. Hvis du kun vil bruge den i ansigtet, giver det ikke meget mening at købe en creme (eller anden type selvbruner), der er lavet til at blive brugt på hele din krop.

Dertil er det også vigtigt, at du har fokus på at vælge et produkt, der passer til dine ønsker og dit behov, når det kommer til farve og dækning. Ydermere skal du også tage højde for, om du vil opnå en mere gylden kulør med det samme, eller om du gerne vil opnå det op et par dage.
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.