Hvad bør der være i den perfekte skogarderobe? 

SPONSERET AF STILKOMPAGNIET.DK

Hvad bør der være i den perfekte skogarderobe? 

ANNONCE fra stilkompagniet.dk

Kan man egentlig få sko nok? Det er der nok delte meninger om, men uanset hvad er der nogle sko, der er mere nødvendige end andre. Der er meget forskel på sko, og hvornår det er passende at have hvilke sko på. Derfor er det også nødvendigt at have flere par at skifte mellem, så der er nogle til enhver lejlighed. Der findes sko i alle prisklasser, og det handler bare om, at finde nogle der passer godt til dit budget, for det behøver nemlig ikke at koste en formue at købe nye og gode sko, og du behøver heller ikke at have enormt mange, bare du har de rigtige. Her finder du et bud på hvilke sko, der passer ind i den perfekte skogarderobe. 


De praktiske 
En god skogarderobe bør som minimum indeholde ét par gode sneakers. Du finder eksempelvis mange pæne og behagelige sneakers hos Steve madden, som har et bredt udvalg af sko, der passer til ethvert look. Derudover kommer du også langt med et par sorte ankelstøvler. Ankelstøvler gør sig godt til de flest outfits, og du kan få dem både med et feminint og et råt udtryk. Hvis du er meget udenfor i alt slags vejr, så er et par gode gummistøvler også en god idé. Det lyder umiddelbart ikke særligt cool at gå rundt i gummistøvler, men heldigvis findes der i dag mange flotte af slagsen. 

De flade 
Et par flade ballerinaer eller loafers er svære at undvære i en god skogarderobe. De er både behagelige at gå i, og de findes i mange forskellige varianter. Denne type sko er god både til hverdag og til festlige begivenheder, da de sagtens kan være med til at pifte et outfit op. De flade sko har mange funktioner. En ballerinasko kan eksempelvis både bruges med kjole eller nederdel for at understøtte et feminint look og  sammen med et herreinspireret outfit som er fint modspil.

De høje 
Sidst men ikke mindst - den høje sko. Det gode ved en høj sko er, at den kan få alle outfits til at virke mere festlige. Derudover giver de dig en god holdning, og de får dine ben til at synes længere. Det er dog ikke nødvendigvis de mest behagelige sko, men de er alligevel svære at komme udenom, når den perfekte skogarderobe skal sammensættes. Høje sko fås heldigvis i mange forskellige udformninger, så der er nogle, der passer til alle. Du kan både finde høje sko med en tyk hæl, der gør dem lettere at gå i, og med en tynd hæl der giver et mere eksklusivt look.Flere nyheder