Fordele ved at købe med Klarna online  
SPONSORERET AF KOEB-PAA-AFBETALING.DK • GRATIS

Fordele ved at købe med Klarna online  

ANNONCE:

Hvis du mangler meget online, er du måske stødt på Klarna før. Hvis ikke, så er det en tjeneste, som mange online butikker bruger. Det er en betalingsmåde, der har flere fordele.

Betal dine varer sikkert og nemt

Når du betaler ved hjælp af Klarna, så er du sikker på, at det er en måde nem og sikker betalingsmåde. Der kommer flere og flere Klarna butikker, så der er stor sandsynlighed for, at det er der, hvor du handler mest.

Få mulighed for at betale senere

Det gode ved Klarna er også, at du altid har flere muligheder, når du skal betale. Du kan vælge at betale alt med det samme, men du kan også dele et beløb op eller vente helt med at betale. Hvis der er noget, som du gerne vil købe her og nu, men du først har råd til det i næste måned, så vælger du bare at udskyde din betaling med Klarna. På den måde behøver du ikke at undvære de ting, som du gerne vil have.

Det er specielt smart, hvis du spotter et godt tilbud på noget, som du længe har manglet, men som du ikke har råd til lige nu. Du kan stadig få det gode tilbud, men du behøver ikke at betale med det samme.

Hvis du har et stramt budget hver måned, er det også smart, at Klarna har den funktion, der gør det muligt for dig at dele et beløb op.

Modtag dine varer før du betaler

I og med det er muligt at udskyde din betaling, kan du også få dine varer, før du overhovedet har betalt. Hvis du f.eks. har købt noget tøj online, så kan du prøve det på, før du betaler for det. Derfor kan du også nå at sende det tilbage, før du har betalt, hvis ikke det passer.Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.