Flere hjem prydes med elektronisk kunst
SPONSORERET AF HARALD-NYBORG.DK • GRATIS

Flere hjem prydes med elektronisk kunst

ANNONCE:

Kunst i hjemmene er noget vi for alvor er begyndt at gøre brug af igen. Der er mange årsager til hvorfor det er blevet vigtigere for os at pryde væggene i hjemmet med kunst og der er i den grad også forskel på hvad vi anser for kunst, hver især.

Brænde der knitrer i pejsens varme skær rykker ind

Noget af det der ses i flere og flere hjem er at der gøres mere brug af kunsten fra en skærm. Det er ikke kun i de private hjem, men også i erhvervslivet, har flere taget det til sig at bruge en skærm til at oplyse noget de gerne vil have fremhævet.

Især billeder og videoer af en brændende pejs bliver brugt når der skal skabes hygge. Det er ikke alle der har muligheden for at etablere en pejs i bygningen og det er derfor en rigtig fin løsning for de fleste at finde dette ”pausebillede” frem på skærmen.

Nogle af de nyere Tv’er har også integreret et decideret kunstprogram, hvor der kører et diasshow med forskellige kunstneres malerier og billeder. Det skaber for det første en god lyskilde men det giver også noget liv til rummene, når man bruger det.

Brug et TV med god billedkvalitet for at få den perfekte effekt

Har du et af de gamle TV, så er der nok ikke så meget kunst at hente i det og hvis du alligevel finder vej til at streame et billede over Apple TV eller Chromecast så er det nok heller ikke et lige så godt og tydeligt billede som hvis du har et nyere TV med høj pixels og korrekt lysindstilling. Skal du have nyt TV kan du se TV tilbud online.

Det er fantastisk hvad der er åbnet op af muligheder for at hive kunsten hjem i stuerne. Når man i første omgang hører ordet kunst, så falder det naturligt og hurtigt som en lyd af en tung pose med mange klirrende mønter. Det kan selvfølgelig være dyrt, men derfor er et nyt TV med integreret kunst også en rigtig fin løsning for mange.

Printet kunst i flotte billedrammer

Det er sådan med kunst, at det er meget individuelt hvad man er til. Det gælder også holdningen til hvor kunsten skal komme fra. Der er hjem hvor kunst kun er fra anerkendte kunstnere der har fyldt et fysisk lærred og kun lavet et eksemplar. Men der findes også kunst der er lavet i flere eksemplarer og i stedet kan købes som print.

Har du en printet kunst, kan du ikke fremhæve det på samme måde som ved et TV der ved hjælp af lyskilden bliver mere tydelig. Men du kan stadig gøre noget for at fremhæve din printet kunst. Med dagens bud på billedrammer, er der nærmest ingen grænser for hvad der kan lade sig gøre.Debat: Biblioteket ingen ønsker
7. MAJ 2021 • 16:16DEBAT • GRATIS

Debat: Biblioteket ingen ønsker

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.