Er looket i dit hjem kedelig og kønsløst? Her er vores råd til at give din bolig kant 
SPONSERET AF KABELTROMLEN.DK • GRATIS

Er looket i dit hjem kedelig og kønsløst? Her er vores råd til at give din bolig kant 

ANNONCE

Vi mennesker er meget forskellige og dette afspejler sig eksempelvis i den måde, som vi hver især klæder os på. Ligeledes kan man også ofte se menneskers forskellighed i deres hjem i form af indretning og stil. Dog er det nemmere at skifte tøj end det er at skifte en sofa ud, og derfor sker det indimellem, at man føler at ens bolig ikke længere har et spændende look som passer til ens personlige udtryk. Hvis du lige netop er kommet til at kede dig af dit hjems udseende, så skal du læse videre i artiklen her og få vores tips til at definere og sætte kant på boligen igen. 

Møblernes betydning

Som beskrevet så er det ikke så ligetil blot at udskifte møbler, lige som man ellers ville skifte et par bukser. Dette skyldes både praktiske men også økonomiske årsager, da møbler og i særdeleshed gode møbler koster en god sum. Alligevel er møbler meget afgørende for looket og stemningen i din bolig, så hvis du trænger til at gennemføre looket, kan du udvælge et særligt møbel og udskifte dette. Hvis du for eksempel har en forkærlighed for genbrug, patina eller ønsker et råt og upoleret look, har Kabeltromlen et stort udvalg, som du med sikkerhed ville lade dig friste og inspirere af. 

Stærke detaljer

Hvis du ikke du har lyst til eller økonomi til at udskifte eller tilføje de større møbler, kan du stadig sætte ind med nogle stærke detaljer. Selv små ting i form af bare pynt og nips kan bidrage til udseendet i dit hjem. Først og fremmest sørger detaljerne for at dit hjem ikke er kedeligt, men dernæst kan de også forstærke og komplimentere din indretningsstil - og bare fordi man foretrækker en minimalistisk indretning, behøver man ikke at fjerne al pynt. Særligt prints, plakater og malerier vil tilføje et tiltrængt touch og der findes uendeligt mange muligheder for at finde noget udsmykning, der passer præcis til dit hjem. 

Skil dig ud

Der er ingen officielle rapporter på dette, men man vil vide, at størstedelen af os danskere har hvide vægge i hjemmet. Her kan du tage chancen for at skille dig ud, for at udtrykke din personlige stil og styrke looket i dit hjem. Hermed menes der langtfra, at hele din bolig skal males solgul fra ende til anden, men i stedet kan du vælge en meningsfuld og korresponderende farve til at male på blot én væg i eksempelvis din stue - en såkaldt accentvæg. På denne måde kan du både binde looket sammen samtidigt med at du forstærker det. 
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.