Drømmer du om at drive forretning på Bornholm?
SPONSORERET AF VISMARATING.DK • GRATIS

Drømmer du om at drive forretning på Bornholm?

ANNONCE:

Bornholm er et fantastisk sted at bo, men klippeøen kan også være et rigtig godt sted at starte op, hvis du drømmer om at starte din egen virksomhed.

Der er nemlig et væld af forskellige muligheder for at sælge varer eller serviceydelser, og derfor er det bare med at komme i gang. Men der er selvfølgelig også nogle ting, du skal være opmærksom på, inden du starter forretningen op – det er bl.a. vigtigt at have styr på økonomi og arbejdstid. Det kan du læse meget mere om i denne guide.

Økonomi

Før du går i gang med at starte din virksomhed op, er det selvfølgelig vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser omkring økonomi. Selvom det måske tager lidt tid, skal din forretning nemlig helst give positive tal på bundlinjen i fremtiden, og derfor er det vigtigt at have godt styr på økonomien. Dette gælder også, når du handler med andre virksomheder. Det kan nemlig godt være en fordel at få fat i en kreditvurdering på en kunde eller samarbejdspartner, så du har en idé om, hvordan de står økonomisk. Dette kan du få mere at vide om hos www.vismarating.dk/.

Arbejdstid

Det er ikke nogen hemmelighed, at det typisk kræver en del arbejde at starte en forretning op. Derfor skal du heller ikke blive overrasket, hvis du kommer til at lægge en masse timer i virksomheden i startfasen. Men der skal selvfølgelig også være plads til livets andre forpligtelser, og derfor kan det anbefales, at du hurtigst muligt får lavet et skema over din egen arbejdstid. Når man er sin egen chef, kræver det nemlig også, at man kan administrere sin egen tid, så man hverken får arbejdet for lidt eller for meget. Her kan det hjælpe at have en klar idé om, hvornår man har helt fri og kan lægge arbejdscomputeren væk.Livsmening opstår i samspil med andre
13. JUN 2021 • 10:48 • GRATIS

Livsmening opstår i samspil med andre

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.