Disse internetværktøjer bør du kende til 
SPONSERET AF PRIVACYSHARKS.COM • GRATIS

Disse internetværktøjer bør du kende til 

ANNONCE

Som menneske i 2021, så er der en god chance for, at du befinder dig på internettet engang imellem. Det gør vi stort set allesammen. Internettet er et fantastisk sted, hvor du kan blive klogere på ting, du ikke vidste noget om. Internettet gemmer også på timevis af underholdning for dig, der skal slå nogle timer ihjel. Og internettet er naturligvis også et kommunikationsværktøj ulig noget andet. Hvis du er i den yngre ende af befolkningen, så er du sikkert stærkt afhængig af Facebook og messenger til at komme i kontakt med venner og bekendte. Du føler måske endda, at du er ret velbevandret på internettet og ved, hvordan du mest effektivt bevæger dig rundt. Men internettet byder konstant på nye og innovative værktøjer, der kan gøre din oplevelse nemmere og smartere. Har du mod på at  blive lidt bedre til at bruge internettet? Vil du gerne blive en smule klogere på, hvilke værktøjer der kan hjælpe dig på vej? Så har vi naturligvis din ryg! Til både den garvede og uerfarne bruger kommer her en lille og konkret liste over en række internetværktøjer, du bør kende til i 2021, når du surfer rundt på internettet. Du kan blot takke os senere. 

VPN

Måske en forkortelse du ikke helt kender til? Ja, vpn står for virtual private network. Og hvad betyder det så for dig, tænker du måske? En VPN hjælper dig med flere ting på internettet. Du skal se for dig, at du aktiverer programmet, hvorefter din IP-adresse bliver ændret til en fiktiv adresse ofte i et andet land. Første fordel ved dette er, at det tilføjer et ekstra lag af privatliv for dig på et internet, der stadig bliver mere og mere overvåget. Derudover kan du bruge en VPN til at tilgå hjemmesider, der kun er tilgængelige i andre lande. Vil du gerne se amerikansk Netflix? Så sætter du bare din VPN til USA, og så kan du gå på opdagelse i det amerikanske film- og serie-udvalg. VPN er helt sikkert fremtiden for den kommende internetbruger.

Adblocker

Er du godt træt af alle de bannere og reklamer, du støder på, når du surfer rundt på internettet? Så burde du anskaffe Adblocker. Dette er en gratis tilføjelse til din browser, der gør, at du fremover slipper for irriterende og blinkende reklamer. Et smart lille værktøj at have i sit arsenal. 

Pricerunner

Er du typen, der ofte surfer på udgik efter shoppemuligheder? Måske er du på udkig efter en ny smartphone eller et nyt par sneakers? Så er du naturligvis også typen, der altid er på udkig efter det bedste mulige tilbud ikke sandt? I så fald, så er Pricerunner en hjemmeside, du bør kende til. Denne danske hjemmeside hjælper dig med at sammenligne priser på samme vare på tværs af de tilgængelige forhandlere. På den måde er du sikker på, at du altid får varen hjem til den bedste pris.
Debat: Biblioteket ingen ønsker
7. MAJ 2021 • 16:16DEBAT • GRATIS

Debat: Biblioteket ingen ønsker

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.