Derfor skal du pleje dit skæg

SPONSERET AF MADE4MEN.DK

Derfor skal du pleje dit skæg

ANNONCE fra made4men.dk

Et fyldigt og velplejet fuldskæg er blevet vældigt populært indenfor de seneste par år. I mange år var det, det glatbarberede look der var dominerende i gadebilledet, men der er sket et skift og nu er fuldskægget kommet tilbage. Nogle forbinder denne popularitet med hipstere, men det er efterhånden blevet mere og mere almindeligt blandt mænd. Når man gror et fuldskæg, så kræver det mere end man lige skulle tro, for at holde skægget flot og velplejet. I denne artikel kan du læse hvorfor du bør pleje dit skæg.

Det ser sundere ud
Hvis man har besluttet sig for at gro et fuldskæg og man gerne vil have at det fremstår trimmet og flot, så kræver det at man plejer det. Når det kommer til skægpleje, så er der nogle fordele ved at benytte sig af nogle gode produkter. De fleste mænd bruger en enkelt shampoo til alle formål og det kan man også godt slippe afsted med, hvis det er resten af kroppen det drejer sig om, men når det kommer til en mands skæg, så er det nødvendigt at benytte sig af en ordentlig skægshampoo, der kan få skægget til at stå skarpt.

Det føles bedre
Når man har et velplejet skæg, så slipper man også for gener som et kruset skæg og tør og irritabel hud. De fleste mænd med skæg, kender til følelsen af et skæg der klør og nogle oplever endda at skulle kæmpe med skægpest. Dette kan være til stor irritation, både for ens humør men også for ens hud. Så hvis du vil undgå klø og irritation og ikke mindst skægpest, så er det bedste man kan gøre, at sørge for at ens skæg bliver vasket og plejet, helst hver tredje dag. Hvis man vasker det for meget, kan man også risikere at opleve irritation, så sørg for at have nogle faste rutiner, når det kommer til din skægpleje.

Det er lettere at sætte
Ligesom de fleste kvinder kender til det at have en dårlig hår-dag, så kender de fleste mænd og så til det at have en dårlig skæg dag. Når man vasker og plejer sit skæg jævnligt, så vil man også opleve at det bliver lettere at kontrollere og sætte om morgenen, og undgår derved et skæg der står ud til alle sider og er stort set umuligt til at få til at sidde pænt. Det kan derfor anbefales, at du benytter dig af gode og naturlige produkter, så du kan få et flot og velplejet skæg.Flere nyheder