De Mest Benyttede Online Sider Og Tjenester i 2022

De Mest Benyttede Online Sider Og Tjenester i 2022
SPONSERET AF DENMARK-BONUSESFINDER.COM |

ANNONCER fra denmark-bonusesfinder.com

Danskerne bruger stadig mere tid online, men hvordan har vores vaner ændret sig? Læs om de største trends i året der gik.

Danskernes Mest Populære Online-tjenester 2021
Selvom vi havde mulighed for at bevæge os mere større frihed end i 2020, var mange danskere stadigvæk ekstra aktive på internettet. I denne artikel gennemgår vi en række populære ting de fleste af os kan genkende fra vores tid online på sociale medier eller hjemmesider. Eksempelvis de mange TikTok trends der blev delt millioner af gange, sider som denmark-bonusesfinder.com/no-deposit-bonus/ der gav et overblik over spil, eller Zoom hvor mange af os holdt møder eller blev undervist gennem året der gik.

Her er nogle af de online aktiviteter vi i Danmark benyttede mest:

De sociale tjenester i 2021
Som Tony Sloterman, Produkt Ejer hos Casino Bonuses Finder, bider mærke i var der en generel sammenhæng på internettet tjenesterne som man aldrig før havde oplevet. Folk fra alle afkroge af verden fandt sammen via Zoom, TikTok, Instagram eller YouTube og de mange andre, og kunne på den måde stadig være sociale.

Zoom gik fra at være relativt ukendt, til pludselig at komme på aktiemarkedet, og blive et husholdt navn i både Danmark såvel som det meste af verden. Det var dog ikke kun positive møder man kunne opleve på Zoom, men overordnet set viste det sig at være en effektiv måde som danskerne sammenlagt brugte adskillige timer på dagligt, og så blev trenden kombineret med en anden, måske lidt uventet kilde, nemlig TikTok.

TikTok var mere til de yngre generationer indtil for et par år siden. I dag er alle aldersgrupper godt repræsenteret, og en af de store trends var at dele uheld fra Zoom på TikTok i løbet af året. Det er alle situationer man til dels kan grine af, men også frygte kunne ske for en selv. Den kombination var populær blandt danskerne som delte mange af slagsen året ud.

Underholdningstjenesterne
De fleste af os kender til Netflix, som efterhånden er en veletableret spiller på det danske streamingmarked. Men i 2021 blev der tilmeldt nye abonnementer som aldrig før. Især Disney+ vandt indtog i mange danskeres hjem.

Der er også sket en stigning inden for antallet af danskere som kun ser streaming tjenester, og slet ikke TV, og ifølge tal fra starten af 2021 stod det traditionelle, såkaldte FlowTV, tændt jævnligt hos 72% af Danskerne, modsat streaming der var brugt af 68% jævnligt. 2022 kunne sagtens blive året hvor digital underholdning overgår de traditionelle TV-kanaler.

Disney+ har haft stor medgang i Danmark hvor den faktisk også er den hurtigst voksende streamingtjeneste vi har. Det skyldes dog dels at Disney blot i juni 2020 kun havde 1% af landets husstande som kunder, hvor der allerede i december 2020 var hele 28%. I modsætning til eksempelvis Netflix eller HBO som allerede har en stor del af borgerne som kunder, har Disney+ haft mere rum til at gro. Men det har de så også gjort.

Spekulative tjenester
Fra kryptovaluta til aktier og ejendomme, danskerne brugte tid på at forrente deres opsparing, tjekke aktiemarkedet eller sælge og købe boliger som aldrig før. Ejendomsmæglerne meldte ud om flere rekorder i løbet af 2021, og aktiemarkedet så nye højder der aldrig før havde været nået.

Boligmarkedet har set forskellige nye højder i både 2019, 2020 og 2021. Med huspriserne der i gennemsnit steg hele 11% i 2021, har der altså været godt gang i den på de forskellige boligapps og hjemmesider, hvor danskerne har shoppet nye hjem og sommerhuse. Mod slutningen af året begyndte markedet dog at stoppe med væksten, men om det skyldes den kolde vinter eller en ændring i markedet er for tidligt at sige.

Aktiemarkedet var også populært hos Danskerne i 2021, og det danske indeks OMXC25 steg også respektabelt i løbet af året. Nogle af de mest populære søgetermer i Danmark var de såkaldte “meme aktier”, nemlig GameStop og AMC, der blev populære på diverse internetfora, og der har danskerne åbenbart også været flittige.