Corona lockdown har sat gang i mange projekter i hjemmet
SPONSERET AF ROEDGAARDS.DK • GRATIS

Corona lockdown har sat gang i mange projekter i hjemmet

ANNONCE

Med det seneste år der har være plaget af covid-19 virussen, og flere lockdowns, hvilket har betydet utallige af hjemsendelser fra arbejde og skoler, så har der været meget tid man skulle få til at gå derhjemme. Det var måske belejligt i starten, hvor man med sikkerhed nød at have lidt fri, men det blev hurtigt træls, jo længere tid der gik.
Ingen havde vist regnet med, at det skulle vare så længe, men det gjorde det nu engang. Mange har set sit snit til at få fikset en masse ting derhjemme, som man ikke havde tid eller overskud til at få lavet imens man var i fuld gang på arbejdsmarkedet. Vi kigger her lidt nærmere på hvad folk har fået tiden til at gå med under lockdown.

Gør-det-selv projekter – det er vigtigt at have udstyret i orden

Rigtig mange har udnyttet corona til at kaste sig over hvad der manglede at blive fikset derhjemme, eller måske endda kastet sig over noget der udelukkende kom på sinde fordi tiden var til det. Kaster man sig ud et gør-det-selv projekt derhjemme er det vigtigt at værktøjet er i orden. Det kan godt være at man ikke nødvendigvis er professionel, men så må man altså sørge for at værktøjet i det mindste ikke hindrer dig i at gøre et godt stykke arbejde.
Værktøj er ikke billigt, men det er alligevel det værd, at investerer i kvalitet. Typisk holder værktøj også i mange år, og vi har alle sammen stadigvæk vores yndlingsskruetrækker, boremaskine eller hvad det nu må være, som har holdt godt igennem mange år. Hvis du skal se hvad kvalitets værktøj er, kan du tage et kig på sider som f.eks. Rødgaards import.

Mange har været i gang med at male

Måske det mest populære projekt i 2020 har været at male. Tiden har været til det, og når man skal inde imellem de samme vægge hver dag i så lang tid, så kan det godt trænge til en opfriskning. En farverig endevæg, eller maling af loftet har været det de flest har beskæftiget sig med.

Ligesom med værktøj så er det også vigtigt at man vælger den rigtige maling, og det kan ligeledes være dyrt. Der findes så meget forskellig maling, og farvehandlerne har helt sikkert haft travlt – i hvert fald i den tid de har haft åbent.
Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.