Corona lockdown har sat gang i mange projekter i hjemmet

Corona lockdown har sat gang i mange projekter i hjemmet
SPONSERET AF ROEDGAARDS.DK |

Med det seneste år der har være plaget af covid-19 virussen, og flere lockdowns, hvilket har betydet utallige af hjemsendelser fra arbejde og skoler, så har der været meget tid man skulle få til at gå derhjemme. Det var måske belejligt i starten, hvor man med sikkerhed nød at have lidt fri, men det blev hurtigt træls, jo længere tid der gik.
Ingen havde vist regnet med, at det skulle vare så længe, men det gjorde det nu engang. Mange har set sit snit til at få fikset en masse ting derhjemme, som man ikke havde tid eller overskud til at få lavet imens man var i fuld gang på arbejdsmarkedet. Vi kigger her lidt nærmere på hvad folk har fået tiden til at gå med under lockdown.

Gør-det-selv projekter – det er vigtigt at have udstyret i orden

Rigtig mange har udnyttet corona til at kaste sig over hvad der manglede at blive fikset derhjemme, eller måske endda kastet sig over noget der udelukkende kom på sinde fordi tiden var til det. Kaster man sig ud et gør-det-selv projekt derhjemme er det vigtigt at værktøjet er i orden. Det kan godt være at man ikke nødvendigvis er professionel, men så må man altså sørge for at værktøjet i det mindste ikke hindrer dig i at gøre et godt stykke arbejde.
Værktøj er ikke billigt, men det er alligevel det værd, at investerer i kvalitet. Typisk holder værktøj også i mange år, og vi har alle sammen stadigvæk vores yndlingsskruetrækker, boremaskine eller hvad det nu må være, som har holdt godt igennem mange år. Hvis du skal se hvad kvalitets værktøj er, kan du tage et kig på sider som f.eks. Rødgaards import.

Mange har været i gang med at male

Måske det mest populære projekt i 2020 har været at male. Tiden har været til det, og når man skal inde imellem de samme vægge hver dag i så lang tid, så kan det godt trænge til en opfriskning. En farverig endevæg, eller maling af loftet har været det de flest har beskæftiget sig med.

Ligesom med værktøj så er det også vigtigt at man vælger den rigtige maling, og det kan ligeledes være dyrt. Der findes så meget forskellig maling, og farvehandlerne har helt sikkert haft travlt – i hvert fald i den tid de har haft åbent.