Byggeprojekt – 3 gode råd til dit byggeprojekt

ONLINE-DOERE.DK • GRATIS

Byggeprojekt – 3 gode råd til dit byggeprojekt

ANNONCE:

Det er altid spændene at gå i gang med sit eget byggeprojekt. Specielt hvis det er et større et af slagsen. Mange vil blive skræmte, hvis de skulle kaste sig ud i et gør-det-selv projekt, og derfor får de det aldrig gjort, eller ender altid med at betale sig fra det hele. Det er på en måde lidt synd, for med internettet og alt den information vi har tilgængeligt online, så skal man virkelig have 5 tommelfingre hvis man skal kokse et projekt fuldstændig. Bevares – det er ikke alle der lige tilbygger en garage eller et nyt udhus, men små projekter som f.eks. at lave sit eget spisebord af klinker, eller reparere furer i ens murstenshus, er altså noget de fleste kan gøre på egen hånd.

Du skal bare kaste dig ud i det

Det første skridt er bare at kaste sig ud i det. Det kan som nævnt virke skræmmende, og man vil altid være bange for at gøre noget forkert, men så er det heller ikke være. Går noget galt, så prøver man bare igen, og så længe man ikke ødelægger dyre materialer i processen, så er det blot små lærepenge og timer man bruger på at blive bedre.

Der er ingen der er mestre til noget, før det overhovedet har prøvet det, og du vil takke dig selv senere i livet når du har erhvervet dig nogle praktiske evner, som du kan bruge fremover. Det vil både spare dig penge gennem hele livet, og det kan også være med til at skabe bånd mellem familiemedlemmer eller venner, hvilket også skaber gode minder og noget at se tilbage på.

Køb materialer online og spar penge

En af grundene til at man kaste sig ud et håndværkerprojekt på egen hånd, er netop at man gerne vil spare lidt penge. Og faktisk så kan man spare endnu flere penge, hvis man vælger at bestille nogle af materialerne hjem fra internettet. Det kan være fordelagtigt fremfor at tage i f.eks. Davidsen, men det er ikke givet at det er billigere bare fordi det er online. Man skal altså lige gøre sin research, og så kan der godt være penge at spare.

Få hjælp til det du ikke selv kan udføre

Når man kaster sig ud et gør-det-selv projekt er det vigtigt at man kender sine grænser. Måske man ikke helt er klar over hvor den grænser befinder sig på forhånd, men når den så indtræffer det vigtigt at man genkender den, og dermed får professionelle til at hjælpe. Det kunne eksempelvis være ved opmåling af døre eller vinduer, som kan være lidt tricky for nybegyndere. Her kan man med fordel benytte virksomheder som Online Døre, hvor man blot bestiller online og så kommer de ud og måler op for dig, og leverer varen færdiglavet hjem til dig.

Får man ikke den tiltrængte hjælp, men vælger kaste sig ud i det på egen hånd, så kan det vise sig at være dyre lærepenge hvis man laver en fejl. Det kunne f.eks. være ved nedlægning af gulvvarme – her gælder det om at vide hvad man laver, for ellers kan det blive dyrt at skulle rykket hele gulvet op fordi gulvvarmen ikke virker som den skal.

Erfaren duo bliver værter på hovedscenen
17. MAJ 2021 • 11:45 • GRATIS

Erfaren duo bliver værter på hovedscenen

Pensionskunder får ekstra ind på opsparingen
17. MAJ 2021 • 11:22 • GRATIS

Pensionskunder får ekstra ind på opsparingen

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.