BOB Linkbuilding hjælper mindre virksomheder til vækst med nyt banebrydende koncept

SPONSORERET AF BOB-LINKBUILDING.DK

BOB Linkbuilding hjælper mindre virksomheder til vækst med nyt banebrydende koncept

ANNONCE

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor store virksomheder bruger millioner af kroner på digital marketing? Det skal jeg fortælle dig: De opnår en synlighed overfor potentielle kunder, som du næppe får andre steder. Derved forbliver de store virksomheder deres kunders foretrukne valg, når kunderne har et behov, der skal løses. I mange år har digital marketing på den helt store klinge været forbeholdt de med de dybeste lommer og største økonomiske muskler.

Dét har et nyt banebrydende koncept tænkt sig at ændre på. Navnet på virksomheden er BOB Linkbuilding, og de har specialiseret sig i at arbejde med linkbuilding på en meget kosteffektiv måde. Hele grundtanken bag firmaet er, at de øverste placeringer på Google og den største synlighed også skal være mulig at opnå for selv små og mellemstore virksomheder. Og missionen er godt på vej til at lykkes.

Digital platform for udgivere og annoncører
At arbejde med linkbuilding har i mange år været vanskeligt for også små og mellemstore virksomheder - derfor har det været svært for disse virksomheder at få fingrene i de lukrative topplaceringer på relevante søgeord på Google. Denne udfordring forsøger BOB Linkbuilding at løse - og det har de indtil videre god succes med. De har bygget en platform, hvor det er nemt for mindre virksomheder at komme i kontakt med dem, der har hjemmesider, som vil arbejde med linkbuilding. Det betyder, at en virksomhedsejer pludselig har adgang til hundredevis af gode hjemmesider i høj kvalitet, hvorved han kan tilkøbe sig sponsoreret indhold og på den måde arbejde aktivt med linkbuilding og opnå øget synlighed på Google.

Prissætning i øjenhøjde med små virksomheder
Tidligere var det populært, at hvert link skulle betales pr. stk. Derved løb prisen hurtigt op, hvis man skulle bygge en stribe gode links til sin hjemmeside. På BOB Linkbuilding-platformen er der udarbejdet ét abonnement, hvor kunden har adgang til at publicere en lang række artikler hver eneste måned - og dette endda til en lav pris, så alle kan være med. Dette gør, at det bliver nemt for virksomhedsejeren at regne med prisen, idet denne er fast hver måned - uanset om der bygges 10, 20 eller 50 links den pågældende måned. Ikke blot er det en billig pris, det er også forudberegneligt hver eneste måned, så det bliver nemt og enkelt at budgettere med morgendagens tal og regninger.Flere nyheder