Blomster til dig, der ikke har grønne fingre

Blomster til dig, der ikke har grønne fingre
SPONSORERET AF WWW.HILMARS.DK

ANNONCE FRA www.hilmars.dk

Elsker du at dække op på bordet med forskellige buketter, når der kommer gæster, eller bare at have noget pænt at se på til hverdag, når der står forskellige blomster i en vase på reolen? Det er noget, de fleste sætter pris på. Det kan også handle om forskellige potteplanter, der står placeret rundt i huset. Det er bare ikke alle, der er lige gode til at holde diverse planter i live. Det er måske noget, du kan nikke genkendende til?

Hvis det er tilfældet, burde du måske overveje kunstige blomster. Her får du muligheden for at have blomster stående, der giver både liv og farve, men som ikke kræver at blive vandet. Du kan nemt tage på ferie, uden du skal have nogle til at komme og vande dine blomster, ligesom der ikke sker noget, hvis du lige glemmer det i et par uger. De klarer helt sig selv.

Virkelighedstro og ægte
Nogle har den holdning, at de ikke vil have kunstige blomster, fordi det er for let at gennemskue, at de ikke er ægte. Heldigvis er producenterne blevet dygtigere og dygtigere til at få skabt kunstige blomster, der ligner den ægte vare fuldstændig, så man næsten skal stå og mærke på den for at opdage, at der ikke er tale om en levende blomst. Det betyder også, at du ikke behøver at afsløre, at dine grønne fingre ikke er skruet helt rigtigt på hænderne.

Nogle foretrækker at have forskellige planter stående hele året, mens andre helst vil have, at de er sæsonbestemte. Det kan være, du godt kan lide påskeliljer i løbet af foråret, men det behøver ikke at betyde, at du automatisk også skal have andre planter stående resten af året – det kan sagtens bare være for en kort periode – også selvom der er tale om kunstige blomster.