Beskyt den Bornholmske natur med en biopejs
SPONSORERET AF BIO-PEJS.DK • GRATIS

Beskyt den Bornholmske natur med en biopejs

ANNONCE: 

Bornholm er kendt for sin storslåede natur og smukke landskaber. Det er noget der burde værnes om og beskyttes så vidt muligt. Naturen lider under mennesker store forbrug af jordens ressourcer og vores manglende omtanke for miljøet, men ved at foretage små ændringer, som at skifte til biopejs, kan vi gå et skridt i den rigtige retning.

Der er noget særligt over at have en pejs brændende derhjemme. Den giver en hyggelig stemning og varmer kolde fingre. Traditionelt ser man dem liggende på gulvet i den klassisk indramning i dagligstuen, hvor der ville være en skorsten. Mens du stadig kan få en biopejs i dette klassiske udtryk, adskiller biopejsen sig fordi den ikke har brug for en skorsten.

En biopejs anvender nemlig bioethanol til at få ilden til at brænde og i modsætning til den traditionelle pejs, brænder den rent. Der efterlades ingen aske eller sod, hvilket gør den til det miljøvenlig alternativ, hvis man ønsker en hyggelig pejs i sit hjem. Oplevelsen er den sammen, blot med større omtanke for miljø og natur. Du kan finde en miljøvenlig biopejs her.

Tænd for hyggen med god samvittighed

Biopejse fås i forskellige designs så du kan tænde for ilden og skrue op for den hyggelige stemning flere steder i huset. Udover en biopejs til gulvet, kan du også finde en fritstående biopejs, som kan stilles hvor som helst. Den har ikke behov for en væg at stå op ad. Den type model fungerer rigtig fint i et mindre hjem, hvor man skal være fleksibel med sin indretning.

Man kan også rykke hyggen udenfor med udendørs biopejse. Fordelen med denne model er, at den kan stilles i haven eller på altanen for at skabe god stemning til sommerfesterne eller blot hyggelige stunder på sene sommeraftener. Uanset hvilken model man er ude efter, kan man finde dem i forskellige designs og prisklasser.

Skulle det være en væghængt biopejs? En til gulvet eller til indbygning? Der er mange muligheder for at tænde for hyggen med brændende ild derhjemme og med en biopejs kan du hygge med god samvittighed.Debat: Biblioteket ingen ønsker
7. MAJ 2021 • 16:16DEBAT • GRATIS

Debat: Biblioteket ingen ønsker

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.