Bedworld.dk åbner med et brag en tilbudsfest til hele landet

BEDWORLD.DK

Bedworld.dk åbner med et brag en tilbudsfest til hele landet

ANNONCE: Hvis du går med tanker om at anskaffe dig en ny seng, så vil du uden tvivl kunne få rigtigt meget ud af at spidse ører her. For Danmark kan ny byde en ny sværvægter velkommen indenfor kvalitetssenge til en uovertruffent konkurrencedygtig pris. Denne nye danmarksmester hedder ganske enkelt Bedworld.dk, og er første og sidste stop for alle os, der drømmer om en langt bedre nattesøvn. Og den gode nyhed er, at bedworld lægger hårdt ud med et brag af en tilbudsfest med en lang række gode sengetilbud.

Hvem er Bedworld.dk?
Bedworld udfylder et hul indenfor branchen, idet deres erklærede målsætning er at give deres kunder den allerbedste kvalitet til den allerbedste pris. En seng i en ordentligt kvalitet er jo netop ikke ligefrem en gratis affære. Kvalitet koster nemlig penge, som man siger. Piben får dog en helt andet lyd hos bedworld, der ganske enkelt gør dette gamle mundheld godt og grundigt til skamme. For her får du nemlig alt fra kontinentalsenge, elevationssenge, boxmadrasser samt et kæmpe udvalg af kvalitetsmadrasser i topkvalitet – og alt sammen med prisgaranti. Bedworld er således et klasseeksempel på, at det sagtens er muligt at få kvalitet og pris til at gå op i en højere enhed. Se bare disse fremragende senge tilbud.

Hvad får du hos bedworld.dk?
Bedworld er dog langt mere end blot kvalitetssenge til rigtigt behagelige priser. Når du shopper seng med Fredericia firmaet får du nemlig også en lang række andre frynsegoder med i pakken:

  • Gratis levering: når du bestiller hos bedworld.dk, så får du først og fremmest gratis levering direkte til din hoveddør.

  • Test sengen: når du så har fået placeret din nye seng, så giver bedworld dig oven i købet hele 101 nætter til at finde ud af om, der nu rent faktisk er tale om den helt perfekte seng.

  • Du kan altid bytte: bedworld tilbyder desuden også deres kunder gratis ombytning, hvis du af den ene eller anden grund ikke skulle være tilfreds med din nye boxmadras, topmadras eller kontinentalseng.

  • Senge til alle: netop fordi bedworld er klar over, at selv den billigste kvalitetsseng ikke altid er indenfor alles økonomiske rækkevidde, så har du faktisk også mulighed for at få gratis finansiering med dit køb.

  • Personlig rådgivning: bare fordi bedworld er en online butik, så betyder dette dog ikke at der ikke er hjælp at hente i tilfælde af spørgsmål. Du vil nemlig altid kunne få svar på dine spørgsmål hos en af firmaets kompetente medarbejdere via firmaets online chat-funktion.

  • Dansk design: hos bedworld er der oven i købet tale om danskproducerede varer, hvilket selvfølgelig altid er en yderligere bonus.

  • 15 års garanti: også på senge tilbud.


Mere end senge
Men bedworld.dk er dog mere end blot senge og madrasser. Du vil nemlig også kunne finde et fremragende udvalg af flot kvalitetssengetøj, dyner og puder, der lige nu sælges til uhørt lave priser. Så hvad venter du på? Hvorfor ikke slutte dig til udsalgsfesten hos Danmarks nye yndlings sengeforhandler?

Flere nyheder