Alt jagtudstyr du skal bruge

Alt jagtudstyr du skal bruge
SPONSERET AF IVERSEN-IMPORT.DK |

ANNONCE fra iversen-import.dk

Hvis du skal ud på din første jagttur, så skal du ud og finde noget godt udstyr, som du kan medbringe. Ordentligt jagtudstyr er helt essentielt for dig at købe. Det kan give dig en væsentlig bedre jagttur, hvor du har alt ved hånden, som du skal bruge. Læs med i denne artikel, og få inspiration til, hvilket udstyr du skal købe til din jagttur.

Ordentligt overtøj og fodtøj
Når du skal på jagt, så kan du risikere at komme afsted, hvor det regner rigtig meget. Derfor skal du have noget overtøj, der kan varme dig godt, når du er på farten. Du skal nemlig ikke gå rundt og blive kold, når du skal på jagt. Det rigtige overtøj skal også være i en speciel type af farve, hvor man som jæger typisk vælger den grønne farve. Det er camouflerende, så du kan gå i et med farverne ude i naturen. Til dette kan du vælge en Deerhunter jakke, der sikrer dig god varme og beskyttelse mod regn eller andet vejr. Overtøj er vigtigt, men det er fodtøj også. Det sikrer dig nemlig mod ømme fødder, hvis du er ude i længere tid. Du kommer til at gå en del rundt, så spar ikke på pengene, når du skal finde gode jagtstøvler at gå rundt i.

En god kniv
Din kniv er et af det vigtigste udstyr, du kan tage med dig på jagt. Den skal kunne klare mange opgaver, lige fra nedlægge noget vildt til at skære gennem tykke grene, hvis du er ude i noget vildt natur.  Og når du køber en kniv, skal du sørge for, at den er skarp. En sløv kniv er absolut ubrugelig på jagtområdet. Der findes mange knive i forskellige størrelser. En lille kniv kan være en god idé at have med sig, så man ikke skal slæbe rundt på for meget, når man er afsted.

Korrekt ammunition
Du kan kun jage med et våben, hvis du har den rigtige ammunition. Når du f.eks. går på fasanjagt, har du brug for specialpatroner, der er fremstillet specielt til dette formål. Du kan ikke bruge kugler af større kaliber, der er beregnet til at nedlægge større vildt. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal bruge, så kan du henvende dig til en jagtbutik, hvor de sælger ammunition. Her kan du få kyndig hjælp til, hvad du skal medbringe til din riffel og hvordan det gøres korrekt.