SPONSORERET AF ALBEEMBALLAGE.DK • GRATIS

Albe Emballage sætter fokus på miljøet med MiljøvenligPakning

ANNONCE:

Sætter du pris på miljøet og prøver så vidt muligt at skåne det? Mangler dit firma emballage som kan være med til at opfylde dit ønske om førnævnte?

Så er denne artikel højst sandsynligt noget for dig!

Emballage med omtanke for miljøet

Albe Emballage sælger miljøvenlig emballage, da de går op i at skåne miljøet og begrænse brugen af jordens ressourcer. Du kan gå ind og se deres forskellige emballager på Albe Emballage.

Udover at de ejer denne hjemmeside, har de samtidig startet MiljøvenligPakning, som er en sammenslutning af over 1000 virksomheder. Alle virksomhederne pakker og sender varer, og de er alle er med til minimere forbruget og samtidig sprede budskabet om at tænke på miljøet. De forskellige virksomheder har deres egen måde at gøre dette på, men deres fokus ligger hver især på at være miljøvenlige samt mindske brugen af emballage.

Bæredygtig løsning til virksomheder

På hjemmesiden under “om”, fortæller MiljøvenligPakning at mennesker globalt forbruger, som om vi havde 1,7 jordklode til rådighed. Hvis alle havde et lige så stort forbrug som vi har i Danmark, havde vi haft brug for at have 3,6 planeter til rådighed.

MiljøvenligPakning forsøger at samle så mange virksomheder som muligt for at sprede budskabet om, hvilken indvirkning emballage har på klodens ressourcer. Firmaet gør brug af bl.a. genanvendelig materiale, samt prøver at bruge så lidt som muligt, hver gang de pakker. Samtidig printer de en minimal mængde følgesedler, pakkesedler, osv. Alt dette fordi Albe Emballage ved, hvor hårdt vores jord har brug for at blive passet på.

Hvis du deler de samme værdier, gælder det bare om at tilmelde din virksomhed så hurtigt som muligt.

Tilmeld din virksomhed i dag

Du kan tilmelde din virksomhed ved at gå ind på hjemmesiden, MiljøvenligPakning, og trykke på “tilmeldte virksomheder”. Her scroller du ned i bunden, hvor der står “Har du ikke tilmeldt din virksomhed endnu, så tilmeld dig her.”. Du vil blive videresendt til en side med flere informationer omkring virksomheden og en udfyldningsblanket nederst. Her indtaster du dine oplysninger, og voila!

På førnævnte side kan du samtidig gå ned og tjekke, hvilke virksomheder der allerede er tilmeldt MiljøvenligPakning. Her forekommer en liste i alfabetisk rækkefølge, som viser de 1000+ virksomheder, som deler samme værdier som dig.

Så få tilmeldt dig i dag!Cirkusfestival kommer til juni
6. MAJ 2021 • 15:47 • GRATIS

Cirkusfestival kommer til juni

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.