5 ideer til opgradering af dit hjem

SPONSERET AF GARDINUNIVERS.DK • GRATIS

5 ideer til opgradering af dit hjem

ANNONCE

De fleste mennesker kender følelsen af, at der skal ske noget nyt. Gamle vaner og vante rammer kan i længden godt råbe på en opfriskning. Og der er dit hjem et rigtig godt sted at starte. Du kan gøre mange ting for at opgradere din bolig, så du får et pust friskhed samtidig med, at du får skabt nogle omgivelser, der rent praktisk giver meget bedre mening for dig.

Flotte gardiner og persienner

Persienner er en rigtig god løsning, hvis du vil kunne have kontrol over, hvor meget lys, du lukker ind i dit hjem. Nogle gode persienner, der både udseendemæssigt ser flotte ud, men som også rent funktionelt har gode egenskaber, kan give dig mulighed for at få mere privatliv i stuen, eller blot sørge for, du selv kan styre, hvor meget lys, du får ind ad vinduerne. Der findes mange forskellige slags persienner, og her kan du undersøge dine muligheder.

Multifunktionelle møbler

Med et multifunktionelt møbel kan du skabe mere opbevaringsplads, uden du behøver at tage en masse plads fra dit hjem. Det kunne være en fodskammel med plads til tæpper indeni, eller en bænk til gangen, hvor der også er plads til tørklæder og handsker.

Køkkenmaskiner

Med smarte køkkenmaskiner kan du gøre din hverdag nemmere, og få udvidet din horisont indenfor madlavning, uden du behøver at bruge en masse tid på det.

Nemme planter

Planter kan gøre en masse for udtrykket og hyggen i dit hjem. Anskaffer du dig nogle planter, der ikke kræver den store opmærksomhed, kan du nemt få skabt nogle hyggelige rammer.

Fjernstyrede lamper

Med fjernstyrede lamper kan du justere i lydniveauet i dit hjem, så det passer til tidspunktet og stemningen, du gerne vil bringe frem. Det er smart, hvis du vil kunne styre dine omgivelser på en nem og praktisk måde, der skaber en masse hygge.Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.