3 tips til en sikker bolighandel
SPONSERET AF NEMBOLIGHANDEL.NU • GRATIS

3 tips til en sikker bolighandel

ANNONCE

Det kan være enormt spændende, men også nervepirrende at skulle til at købe en ny bolig. Ofte glæder man sig til at flytte til en ny og bedre bolig, men man kan også være bange for, at man kommer til at lave en dårlig handel. Derfor er det en god idé at sørge for, at man følger alle de bedste tips.

Gode tips kan være guld værd under en bolighandel. Hvis du gerne vil lære endnu mere om sikre bolighandler, er det en god idé at søge professionel køberrådgivning. Det kan ende med at spare dig mange penge og besvær.

Tag venner eller familie med til fremvisningen

Selvom en bolig måske virker perfekt i dine øjne, kan dine venner eller familiemedlemmer nogle gange få øje på nogle ting, som du ikke selv havde tænkt over. Derfor er det altid en god idé at sørge for at have andre end blot dig selv med til fremvisningen af boligen. Ofte har du mulighed for at se boligen mere end én gang, og du kan derfor altid vælge at tage venner eller familie med anden gang, du skal se boligen.

Få en sagkyndig med

Selvom familie og venner kan være en stor hjælp, vil en sagkyndig naturligvis være endnu bedre til at spotte de ting, der kan komme til at skabe problemer for dig med din nye bolig. Derfor er det en rigtig god idé at sørge for at få en ekspert med ud, inden du underskriver købsaftalen.

Få fat i en boligadvokat

Som køber kan man nemt komme til at føle sig lidt alene. Sælger har en ejendomsmægler på sin side, som arbejder for at opfylde deres ønsker og behov. Derfor kan det som køber være en god idé at alliere sig med en dygtig boligadvokat. Advokaten kan hjælpe med at sørge for, at dine behov og din sikkerhed bliver prioriteret.

 

 Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.