3 stærke programmer, der vil styrke dit CV
SPONSERET AF NEMPROGRAMMERING.DK • GRATIS

3 stærke programmer, der vil styrke dit CV

ANNONCE

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er hård konkurrence på arbejdsmarkedet i dag. Ikke nok med, at du ofte skal have en solid uddannelse i rygsækken – der bliver også stillet krav til dine autodidakte kompetencer i forskellige programmer og inden for specifikke områder.

Derfor hjælper vi dig med, hvordan du bedst muligt styrker dit CV i dag. Vi præsenterer dig for tre forskellige programmer, der er efterspurgte på arbejdsmarkedet, og som du nemt kan få endnu flere kompetencer inden for. Læs med, og bliv klogere på, hvordan du bliver en eftertragtet medarbejder.

Hvorfor er det vigtigt med særlige kompetencer?

I takt med at verden er blevet mere digitaliseret, anvender vi digitale løsninger hver eneste dag. Mange uddannelser tager udgangspunkt i det faglige og teoretiske stof, og derfor kan der være behov for, at du selv supplerer med små kurser inden for forskellige programmer.

Det er vigtigt med disse kompetencer i og med, at de bliver efterspurgt i mange stillinger. Det kan være relateret til nogle af de arbejdsopgaver, som du skal kunne varetage, og hvor det forventes, at du har et kendskab til specifikke programmer. Ved selv at tage initiativet til at lære om disse kan du langt nemmere opfylde de krav, der stilles af en potentiel arbejdsgiver.

Bliv skarp til PowerPoint

Når det kommer til brugbare programmer, er PowerPoint ikke til at komme udenom. Du kan nemt tage et PowerPoint-kursus her, hvor du får alle de kompetencer, som du har brug for. Du lærer om nye og spændende funktioner, der gør arbejdet endnu nemmere og mere effektivt.

Du kan altid bruge PowerPoint, og derfor vil det aldrig være spildt arbejde at bruge lidt tid på at lære programmet godt at kende. Med et væld af præsentationer til både intern og ekstern brug, er der ofte behov for, at du har et indgående kendskab til programmet.

Photoshop til de grafiske

Hvis du arbejder inden for det kreative og visuelle felt, er Photoshop et genialt program. Her får du et utal af muligheder for at skabe grafiske layouts, finpudse billeder og meget andet. Photoshop er ofte efterspurgt i og med, at der kan være behov for, at du varetager flere forskellige arbejdsområder.

Du kan lære mere om Photoshop gennem kurser eller blot gennem guides på Youtube. Du kan også selv give dig i kast med at udforske de mange funktioner, men vi anbefaler, at du får en hjælpende hånd med på vejen. Til gengæld får du et fantastisk kendskab til et program, der bliver anvendt i alle brancher i dag.

Kodning

Det sidste program er mere overordnet, men samtidig også det stærkeste værktøj i kassen. For forstår du bare lidt af det store kodningsunivers, er du godt på vej. I dag er IT-kundskaber nemlig en mangelvare i mange forskellige brancher.

Her kræver det, at du tager dig lidt ekstra god tid for at forstå hele konceptet. Man taler om, at det er som at lære et nyt sprog, og det kræver derfor tid og tålmodighed. Alt efter, hvor meget du vil lære, er der et stort udbytte efter blot få måneders træning.

I dag kan du finde forskellige kodningskurser online. Det kan være kurser, hvor du følger en række steps, eller kurser med personlig undervisning eller videomateriale. På den måde kan du blive knivskarp til kodning, hvilket skubber dit CV i vejret.

 
Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.